Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τα «άστρα» μιλάνε για (δια)ταραγμένο Απρίλιο

Πολιτικές εξελίξεις, απρόβλεπτα κοινωνικά γεγονότα, ακραία φαινόμενα, αλλά και παγκόσμια αστάθεια προβλέπουν τα άστρα για τον πιο καυτό μήνα της χρονιάς, τον Απρίλιο. Αφορμή για όλα αυτά είναι η πανσέληνος που μαζί με τη σεληνιακή έκλειψη την ίδια ημέρα, στις 15 Απριλίου, δημιουργούν ένα σπάνιο φαινόμενο που φέρει την ονομασία «Blood Red Moon» (Ματωμένη Σελήνη) και το οποίο σε συνδυασμό με τον μήνα που πραγματοποιείται, θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα επίπεδα.


Οπως εξηγεί στην «Espresso της Κυριακής» η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American of Astrologers of Hellas Δήμητρα Παπανικολοπούλου, μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν συνήθως τον μήνα Απρίλιο έχουν την τάση να καθορίζουν σε μεγάλο ποσοστό το γίγνεσθαι της επόμενης διετίας.

«Ο μήνας Απρίλιος μέσα στους χρόνους έχει γράψει τη δική του ιστορία.

Η έξοδος του Μεσολογγίου, η επίθεση της Γερμανίας κατά της Ελλάδας, η απελευθέρωση της Εύβοιας από τον τουρκικό ζυγό, η ορκωμοσία της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, οι τελευταίες εκλογές του Κώστα Σημίτη και ένα σωρό άλλα γεγονότα συνέβησαν στον μήνα Απρίλιο. Φέτος μέσα στον μήνα αυτόν που διανύουμε θα έχουμε δύο πάρα πολύ ισχυρές εκλείψεις.

Η μία είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 15 Απριλίου, στην 25η μοίρα του Ζυγού. Η πανσέληνος πάνω στην οποία γίνεται η έκλειψη ονομάζεται “Blood Red Moon” (Ματωμένη Σελήνη). Θεωρείται μία από τις τέσσερις αυτού του τύπου πανσελήνους που πραγματοποιούνται αυτή τη χρονιά και την επόμενη. Αυτό μάλιστα είναι ένα φαινόμενο που θα ξανασυμβεί ύστερα από πεντακόσια χρόνια».

Από τα αποτελέσματα των ισχυρών αστρολογικών φαινομένων δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και η Ελλάδα, αρχής γενομένης από τις εκλογές, οι οποίες, όπως προβλέπει η πολιτική αστρολόγος, θα «ανατινάξουν» την πολιτική ζωή του τόπου: «Οι επερχόμενες εκλογές θα αναταράξουν το πολιτικό σκηνικό. Οι τελευταίοι θα βρεθούν πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι, κόμματα που θεωρούνται δεδομένα θα δουν το ποσοστό τους να κατακρημνίζεται, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με βουλευτές.

Θα ακολουθήσουν παραιτήσεις υπουργών, αρχηγών, διασπάσεις κομμάτων, αλλά και ίδρυση νέων φορέων. Ρυθμιστής θα είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Αλέξης Τσίπρας οδεύει προς την εξουσία. Ο δρόμος για τις εκλογές του Μαΐου θα είναι μακρύς και στην ουσία το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει και την ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών. Η Ελλάδα μπαίνει σε πολιτική αστάθεια. Θα βγουν στην επιφάνεια νέα σκάνδαλα, ενώ θα γίνουν και συλλήψεις υψηλών προσώπων. Θα τεθεί θέμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Και αυτά είναι λίγα μόνο από όσα έρχονται, τονίζει η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου που θεωρεί πως η πολιτική αστρολογία στο 70% μπορεί να καθορίσει το παρόν και το μέλλον ενός έθνους, αλλά και ενός πολιτικού συστήματος. «Η σεληνιακή έκλειψη θα είναι ορατή στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική, εκεί δηλαδή όπου θα φέρει ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς, πλημμύρες και εκρήξεις ηφαιστείων.

Συγκεκριμένα, θα πληγούν η Αριζόνα, το Λος Αντζελες, η Βραζιλία, η Αργεντινή, αλλά και η δυτική Ασία. Θα δούμε αποσχίσεις από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Η Ευρώπη σείεται. Ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων θα σημειωθούν στην Ελλάδα, αλλά και στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία και την Τουρκία, καθώς και στην Αμερική και την Ιαπωνία.

Θα έχουμε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα, ενώ τρομοκρατικό χτύπημα θα ταράξει και την Κύπρο. Κίνδυνος για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία και του Πάπα στην Ιταλία. Στη νότια Ευρώπη θα έχουμε κοινωνικές αναταραχές. Τα άστρα προβλέπουν εξέγερση στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και διχοτόμηση της Ουκρανίας. Δείχνουν επίσης πως ο Πούτιν θα καθορίσει το μέλλον της Μεσογείου, ενώ στο χρηματιστήριο θα γίνει μίνι παγκόσμιο οικονομικό κραχ».

Η ηλιακή έκλειψη
Οπως εξηγεί η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, γνωστή και ως «Semiramis», το αποτέλεσμα ενός αστρολογικού φαινομένου δεν φαίνεται αμέσως: «Η επιρροή της σεληνιακής έκλειψης μετριέται σε μήνες, ενώ της ηλιακής έκλειψης σε χρόνια. Αλλο ένα φαινόμενο που θα μας απασχολήσει πολύ μέσα στον μήνα Απρίλιο είναι η ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου». Η δακτυλιοειδής αυτή ηλιακή έκλειψη επίσης προαναγγέλλει σημαντικά γεγονότα, όπως εξηγεί η ειδικός: «Πραγματοποιείται στην 8η μοίρα του Ταύρου και θα είναι ορατή σε Ασία, Αυστραλία, Ανταρκτική και Ινδικό ωκεανό. Οπως φαίνεται, θα προκαλέσει προβλήματα στη Μέση Ανατολή, ειδικά με το Ισραήλ».

Τα μεγάλα γεγονότα στο χρόνο

Με το φαινόμενο της «Ματωμένης Σελήνης», το οποίο αστρολογικά θεωρείται από τα πιο δυνατά ουράνια φαινόμενα, έχουν συμβεί στο παρελθόν σημαντικά γεγονότα που χάραξαν την Ιστορία τόσο της χώρας μας όσο και της παγκόσμιας σκηνής.

«Το 331 π.Χ. έγινε η μάχη των Γαυγαμήλων, το 1492 ξεκίνησε στην Ισπανία ο μεγάλος διωγμός των Εβραίων, το 1948 ενσωματώθηκαν τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα, ενώ την ίδια χρονιά δολοφονήθηκε ο Γκάντι και ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ. Το 1967 είχαμε τη δικτατορία στην Ελλάδα, αεροπορικές τραγωδίες, αλλά και τον “πόλεμο των έξι ημερών” ή αλλιώς αραβοϊσραηλινό πόλεμο» λέει η αστρολογική σύμβουλος Δήμητρα Παπανικολοπούλου και συνεχίζει:

«Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν επί του φαινομένου “Blood Red Moon” αλλά και άλλων ισχυρών σεληνιακών εκλείψεων. Συγκεκριμένα, το 1948 και το 1967 είχαμε “Ματωμένη Σελήνη” και σεληνιακή έκλειψη, ίδιες ακριβώς με αυτές που έχουμε στις 15 Απριλίου φέτος. Μην ξεχνάμε πως η σεληνιακή έκλειψη στις 6 Οκτωβρίου του 1973 προκάλεσε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την πτώση της χούντας και τον ερχομό του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτό το είδος της σεληνιακής έκλειψης έχει συμβεί τρεις φορές τα τελευταία εκατό χρόνια. Στις 20 Απριλίου έχουμε ακριβές τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι εκλείψεις και τα τετράγωνα προκαλούν οικονομικές αλλαγές, επαναστάσεις και πολέμους. Η Ελλάδα καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της».
-------------------------------------------------------
Πηγή: espressonews.gr-Θάνος Μακρογραμβάκης
-------------------------------------------------------