Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Το «Ελληνικό Πρωινό Πελοποννήσου» φέρνει την παράδοση στα ξενοδοχεία της Λακωνίας!

“ Στο πλαίσιο του προγράμματος, το πρωινό που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία εμπλουτίζεται με αγνά και μοναδικά προϊόντα της ελληνικής γης καθώς και παραδοσιακά εδέσματα από κάθε περιοχή της Ελλάδος ”

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Στην επίσημη παρουσίαση του «Ελληνικού Πρωινού Πελοποννήσου» για τη Λακωνία, προχωρά το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ε.Ε.) και η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λακωνίας, την Κυριακή 4 Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Lazareto στη Μονεμβασιά.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος που επικεντρώνεται στη γαστρονομική παράδοση, με στόχο κατά πρώτο λόγο να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς και κατά δεύτερο λόγο, να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και κατ’ επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνικό Πρωινό το πρωινό που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, εμπλουτίζεται με αγνά και μοναδικά προϊόντα της ελληνικής γης καθώς και παραδοσιακά εδέσματα από κάθε περιοχή της Ελλάδος.

Σε πανελλαδικό επίπεδο το Ελληνικό Πρωινό έχει ήδη αγκαλιαστεί από τους ξενοδόχους, τους chef, τους παραγωγούς, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και από το σύνολο της κοινής γνώμης και η εφαρμογή του στα ξενοδοχεία της περιοχής μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της Λακωνίας σε δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό.
--------------------------------
Πηγή: notospress.gr
--------------------------------