Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Γιατί αυτό το παιδί;

Θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στα Μυρτίδια σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι.

Ύστερα από ρεπορτάζ που έκανα επί τόπου και μετά από αρκετή ώρα που το πληροφορήθηκα και αφού είχαν απομακρυνθεί και τα δυο οχήματα μετά το ατύχημα, κατά πληροφορίες ο πραγματικά άτυχος συμπολίτης μας αφού είχε κληθεί να φορτώσει και να μεταφέρει κάποιο αυτοκίνητο ύστερα από βλάβη, αφού μετέβει στην πλατεία στο μοναστήρι, φόρτωσε το όχημα και ανεβαίνοντας τον ανήφορο και μετά την πρώτη στροφή και πριν φτάσει στην δεξαμενή, προφανώς είδε ότι είχε λασκάρει ο ιμάντας που συγκρατούσε το όχημα.

Δένοντας χειρόφρενο κατέβηκε να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς εκείνη την άτυχη στιγμή του είχε στήσει καρτέρι ο χάρος, (με αποτέλεσμα να κυλήσει το αυτοκίνητο; έσπασε ο ιμάντας; ) και να κυλήσει από το φορτηγό.

 Πιθανόν να προσπάθησε να το σταματήσει με αποτέλεσμα να τον παρασύρει το όχημα βάζοντας τον από κάτω όπου και βρήκε προφανώς ακαριαίο θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 2 μέτρα πιο κάτω (η ειρωνεία της τύχης) άρχιζαν οι μπάρες του δρόμου, που σημαίνει πως πολύ πιθανόν να μην συνέβαινε το μοιραίο, να τον κτυπούσε το όχημα μόνο στα πόδια,  ακόμα και καθόλου.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, ένας άψογος και αναντικατάστατος επαγγελματίας που μόνο καλό έκανε στους πάντες, ένας νέος άνθρωπος, πατέρας ενός μικρού παϊδιού, ένας φίλος όλων μας και εμένα προσωπικά.

Το κενό που αφήνει πίσω του μεγάλο. Ομολογώ πως είμαι βαθειά συντετριμμένος, δεν ξέρω αν γράφω και τι.
.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους του τους συγγενείς στις δύσκολες αυτές ώρες που περνούν.

Δεν υπάρχουν νομίζω λέξεις , ούτε κουράγιο να δώσει κανείς.
Νομίζω πως παντού και σε όλο το νησί επικρατεί μια θλίψη. Άδικος ο χαμός του, και ένα μεγάλο γιατί πλανάται από όλους μας.

Γιατί; Γιατί; Γιατί αυτό το παιδί;
-------------------------------------------------------
Πηγή: AdelinFM-Πέτρος Τσολάκος
-------------------------------------------------------