Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες, Κύριες και Κύριοι Κυθήριοι και Αντικυθήριοι των νησιών μας και της διασποράς,

Τα γεγονότα και η διεθνής συγκυρία μόνο απογοήτευση μπορούν να προκαλέσουν.
Η κρίση που μαστίζει κάθε Έλληνα δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι κρίση θεσμών, εργασιακών σχέσεων, κρίση κοινωνική, πολιτιστική.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τα ισχυρά όπλα μιας κοινωνίας είναι η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η ειλικρίνεια.
Ο Δήμος θα πρέπει να είναι αρωγός στον Δημότη με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει ως στόχο τη στήριξη της κοινωνίας, την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων αλλά και των δικαιωμάτων των πολιτών.
Για να επιτευχθεί αυτό, ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους προοδευτικούς και άφθαρτους, πετυχημένους και ανιδιοτελείς, που διαθέτουν ευαισθησία , όρεξη για προσφορά , που έχουν διάθεση να κοιτάζουν με ανθρωπιά τα προβλήματα του συμπολίτη τους και να εργασθούν με ενθουσιασμό και αφοσίωση . 

Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν.
Είμαστε όλοι εμείς μαζί, «ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ Νέο Ξεκίνημα Ενωμένοι Πολίτες» μαζί με τον Δημήτρη Λουράντο, μια δημοτική ανεξάρτητη πρόταση που δεν χειραγωγείται από κόμματα και επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι μια καθαρή πρόταση που έχουν ανάγκη τα νησιά μας.

Έχουμε στόχους και θέλουμε να δημιουργήσουμε  μια νέα Δημοτική Αρχή που θα χαρακτηρίζεται από τιμιότητα, διαφάνεια, καθημερινή παρουσία, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα.

Μια δημοτική αρχή που θα λειτουργεί με συνέπεια και θα προσφέρει έργο. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια διαφορετική, πιο δημιουργική, δυναμική και ανθρώπινη διάσταση στο γίγνεσθαι των νησιών μας.
Μια Δημοτική Αρχή στην υπηρεσία του πολίτη, που θα δίνει στον άνθρωπο τη δυνατότητα ελέγχου και λήψης αποφάσεων για την καθημερινότητά του.

Αγαπητοί συμπατριώτες,
« οι κοινωνίες δεν ζουν χωρίς ιδανικά και οράματα, χωρίς αυτούς που συντηρούν την καρδιά τους φλεγόμενη και ακούν την κραυγή μέσα τους που κηρύσσει την επιστράτευση όταν κάτι κινδυνεύει…», σας καλώ όλους να δώσουμε τα χέρια, να κερδίσουμε το καθημερινό στοίχημα για τα νησιά μας με σκληρή δουλειά σε μια νέα προσπάθεια, μια νέα εποχή δημιουργίας, σε μια νέα πορεία προς όφελος των Κυθήρων και των Αντικυθήρων !!!


ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

------------------------------------------------------------------------------
Αγγελική Γρηγορίου Κασιμάτη - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος