Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Για νάχουμε ...καλό ρώτημα ....!!!!

Ο πάντα συμπαθής και έγκειρος δημοσιογράφος κ. Χαρδαβέλλας φιλοξενεί στην ειδησεογραφική του σελίδα το άρθρο "Άνω – Κάτω στα Κύθηρα με τις δημοτικές εκλογές" όπου ούτε λίγο ούτε πολύ δημιουργεί μία εικόνα περίπου εποχής "Αλ-Καπόνε", όπου αντίπαλες συμμορίες χρησιμοποιώντας αυτόματα γάζωναν η μία τις υποδομές της άλλης και τα πτώματα γέμιζαν τους δρόμους και τα στενά πίσω από κακόφημα μπαρ.

Κατ' αρχάς έχουμε την απορία το πως έφθασαν αυτές οι τόσο, εμπιστευτικές και ίσως και κάποιες απόλυτα προσωπικές ιστορίες, κάπως αδιάφορες για το ευρύ κοινό που απευθύνεται η σελίδα του newsbomb.gr, και κυρίως απευθυνόμενες στην εκλογική βάση των Κυθήρων.

Είναι βέβαια αρκετά κατανοητό από όλους ότι το συγκεκριμένο άρθρο έχει γραφτεί από κάποιον που γνωρίζει καλά τα πράγματα και τα πρόσωπα και είναι και μάλλον μελλοντικός ψηφοφόρος των αναφερομένων.

Ποιός όμως είναι ουσιαστικά ο σκοπός του γράφοντος που κρύβεται πίσω από τον κ. Χαρδαβέλλα και δεν έχει το θάρρος της γνώμης του να υπογράψει ο ίδιος το άρθρο του ;;;

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι καταφέρεται εναντίον όλων των υποψηφίων απλά παρατίθενται ορισμένα γνωστά και ορισμένα άγνωστα πλήττοντας εξίσου παλαιούς και νέους στην προεκλογική κούρσα.

Βαθύτερα όμως επιχειρείται ίσως το "κόψιμο" κάποιων όψιμων ψήφων εξισώνοντας υπαρκτά με "ανύπαρκτα" και βάζοντας στον καλό μύλο όλα τα "υλικά" ελπίζοντας έτσι ότι φτιάχνοντας μια καλή "πάστα-μύλου" κάποιοι θα κερδίσουν χαμένους πόντους άσχετα εάν βρίσκονται και αυτοί μέσα στον μύλο.

Κάποιες φορές η δίψα για εξουσία και προβολή παραείναι αστεία και το αλισβερίσι που έχει ξεκινήσει με τις συνεχείς προσβολές και προσωπικές επιθέσεις από όλα, τα διεκδικούντα την Κυθηραϊκή ψήφο, μέρη καταντάει κουραστική για τους πολίτες.

Τα Κύθηρα είναι μια μικρή κοινωνία όπου όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους και όλοι γνωρίζουν ο ένας το ποιόν του άλλου.
Άρα δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις....

Το ζητούμενο είναι τελείως διαφορετικό. Το ζητούμενο είναι τι και πως μπορούν να προσφέρουν στον Δήμο αυτά που πραγματικά χρειάζεται. Και τελικά ποιοί είναι ικανοί να το κάνουν.

Για αυτό λοιπόν ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ τα μαχαιρώματα και τα χτυπήματα τα πισώπλατα καθώς και τις όποιες συναλλαγματικές υποσχέσεις και πέστε μας πραγματικά τις αληθινές προοπτικές και το πρόγραμμα σας και πως θα το εφαρμόσετε και αφήστε τους πολίτες να αποφασίσουν τελικά.

Και ακόμη κάτι πρέπει ΟΛΟΙ να δέχεστε την όποια κριτική ασκείται από όπου και εάν προέρχεται, εφόσον φυσικά αυτή η κριτική αφορά κάποιες προθέσεις η εξαγγελίες σας η πρόγραμμά σας. Η κριτική συντελεί στην βελτίωση του όποιου θέματος η προγράμματος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΧΕΙ θέση πολιτικής η παραταξιακής τοποθέτησης. Όσοι μπορούν να το αντιληφιούν αυτό έχει καλώς όσοι όχι τότε καλό ταξίδι στα σύννεφα και στην φαντασία σας...
-------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------