Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Φίλοι συμπατριώτες,
Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης θεωρώ ότι πλησιάζει και η ώρα των νέων να βγούμε

μπροστά, ύστερα από χρόνια και χρόνια που ήμασταν στην αφάνεια επειδή το σύστημα που είχαν καλλιεργήσει οι προηγούμενες γενιές δεν μας άφηνε αυτήν την δυνατότητα, ήρθε λοιπόν η στιγμή να δώσουμε το παρόν δυναμικά και να φωνάξουμε ότι είμαστε εδώ, δίπλα στον τόπο μας την στιγμή που μας χρειάζεται.


Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τον τόπο μας, γιατί θέλουμε τον καλό του και προπάντων είμαστε εδώ, γιατί έχουμε ΟΡΑΜΑ και όρεξη για δουλειά. Βέβαια δεν μπορώ να αγνοήσω ότι και στις προηγούμενες γενιές από εμάς υπάρχουν άτομα αξιόλογα και πλούσιου μορφωτικού επιπέδου, πάνω από όλα άφθαρτα που δεν έχουν εμπλακεί σε διαπλοκές, που αξίζουν να συμπορευτούν μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής σκηνικού που παρατηρείται γενικά στην Ελλάδα. 

Με χαρά μου διαπιστώνω λοιπόν ότι ένα τέτοιο κράμα ή μια τέτοια ανάμιξη ατόμων αν προτιμάτε, είναι η δική μας ομάδα, μια ομάδα που ξεκίνησε πρώτη αυτόν τον αγώνα και παρόλο τον πόλεμο και την αμφισβήτηση που δέχτηκε και δέχεται, παραμένει ενωμένη και δυνατή προχωρώντας μπροστά πιστή στις αρχές της με κοινό ΟΡΑΜΑ το όφελος του γενικού συνόλου των Νησιών μας και όχι τις προσωπικές φιλοδοξίες.

Είμαστε ανοικτοί σε ιδέες , θέλουμε προτάσεις και δεχόμαστε οποιονδήποτε θέλει να συζητήσει και να συμπορευτεί μαζί μας στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε για την πρόοδο των Νησιών μας.

ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. 
-----------------------------------------------------------------------
Γιώργος Αν. Κασιμάτης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
-----------------------------------------------------------------------