Τρίτη 29 Απριλίου 2014

"Καλό μπάνιο με το .. σαρίν" γράφει ήδη ο Αμερικάνικος Τύπος

Ο Τουρισμός ως προϊόν είναι πράγματι η πιο εύθραυστη και ευπρόσβλητη βιομηχανία. Και στην Ελλάδα κάνουμε χρόνια όλοι ό,τι μπορούμε για να τον θωρακίσουμε.  Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβασε σήμερα ένα ακόμη καλοδουλεμένο υλικό για τον τουρισμό της χώρας στον λογαριασμό της στο twitter. Απολαύστε το



Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε εμείς, ο κόσμος ήδη ξέρει τι θα γίνει στη Μεσόγειο και σύντομα όσοι αμφιβάλλουν πως αυτό πλήττει ΚΑΙ τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ θα αναγκαστούν να το ξανασκεφτούν.


Το πρώτο δημοσίευμα έρχεται από την Global Post και το θέτουμε υπόψιν τόσο της αρμόδιας Υπουργού Τουρισμού όσο και του Υπουργού Εξωτερικών , που ανησυχεί μήπως οι αντιδράσεις της Κρήτης πλήξουν τον ελληνικό Τουρισμό.

Στην τελευταία του αποστροφή γράφει:  Nevertheless, hard to imagine tourists invading Santorini and the Amalfi coast with quite the same fervor as usual this summer: "Happy swimming! Love, Syria and the US MV Cape Ray. 
P.S. We'll be over here with the sarin. Nice one-piece."

Σε εννοιολογική μετάφραση: Παρ 'όλα αυτά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τους τουρίστες να κατακλύζουν φέτος τη Σαντορίνη και την ακτή του Αμάλφι (πόλη της Ιταλίας) -όπως συνήθως- αυτό το καλοκαίρι!.. "Ξέγνοιαστη κολύμβηση σας ευχόμαστε Με αγάπη από τη Συρία και το Πλοίο  Cape Ray 

Υ.Γ. Θα είμαστε τριγύρω με το αέριο σαρίν. Το καλύτερο κομμάτι (ειρωνικό)
-------------------------------
Πηγή: ekriti.gr
-------------------------------