Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Φίλοι συμπατριώτες
Όσο πλησιάζουμε τις εκλογές παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα σε επίπεδο διαδόσεων, πολιτικών ζυμώσεων αλλά και διαξιφισμών μέσω επίσημων ανακοινώσεων.

Είναι φανερό πως οι Τσιριγώτες έχουν μπερδευτεί ανήμποροι να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα. Μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα, η ομάδα μας είναι ίσως η μοναδική που χαράζει σταθερή πορεία από το ξεκίνημά της και οδεύει προς την κάλπη πλήρης, ενωμένη και με αφοσίωση στο οργανωμένο σχέδιό της, με μοναδικό στόχο να βοηθήσει αυτό τον τόπο. ΝΑΙ θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, 
 
ΝΑΙ θέλουμε την βοήθεια όλων (την ψήφο σας) για να το πετύχουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα καταφύγουμε στην πάγια πολιτική στρατηγική των εθνικών πολιτικών κομμάτων που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο. Βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και όχι στα μειονεκτήματα των υπολοίπων , στόχος μας είναι να αποδείξουμε πως έχουμε σχέδιο και είμαστε ικανοί να το πετύχουμε και όχι να εκμηδενίσουμε τους ανταγωνιστές μας, διαφωνώντας συστηματικά μαζί τους.

Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες δεν μας αντιπροσωπεύουν, μιλάμε για “νέο ξεκίνημα” και επικεντρωνόμαστε 100% σε αυτό αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος. Αφετηρία μας στην προεκλογική περίοδο είναι η προσήλωση στην ανάλυση των στόχων μας. Δεν επιθυμούμε να κερδίσουμε την ψήφο σας δια της “εις άτοπον απαγωγής”. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε ικανοί να πετύχουμε και όχι ότι οι υπόλοιποι είναι ανίκανοι.

Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που ενισχύουν την αξιοσημείωτη ενότητά μας και δεχόμαστε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί μας στην πορεία που έχουμε ήδη χαράξει. Συνεχίζουμε με την ίδια οργάνωση και τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας για την πρόοδο των νησιών μας.

ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. 
------------------------------------------------------------------------------------
Ζαχαρίας Δ. Κυπριώτης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
-------------------------------------------------------------------------------------