Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Σπύρου Κουσουρή

Συμπατριώτες-ισσες,  Κυθήριοι και Αντικυθήριοι.

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και στον οποίο επέστρεψα μετά την συνταξιοδότησή μου, αλλά και η πικρία μου για την οπισθοδρόμηση στην οποία οδηγούνται τα νησιά μας, λόγω των χειρισμών και της αδιαφορίας όσων μέχρι τώρα είχαν τις τύχες τους στα χέρια τους, με αναγκάζουν να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό « ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», με αρχηγό τον φίλο μου Δημήτρη Λουράντο.

Θα αγωνιστώ για κάθε τι νόμιμο, αλλά θα αντιταχθώ και σε οτιδήποτε παράνομο.

Θα αγωνιστώ να ξαναζωντανέψουν τα νησιά μας. Να ξαναδώ τα κρουαζιερόπλοια νααγκυροβολούν στο Καψάλι, το κάστρο να γεμίσει από τουρίστες, το Μπελβεντέρε μας να ξαναγίνει όπως παλιά-  τόπος περιπάτου, σύναξης και απόλαυσης της μαγευτικής θέας Κάστρου – Καψαλιού. Την πλατεία της Xώρας γεμάτη λουλούδια, περιποιημένη και φωταγωγημένη. Όλα τα χωριά μας με όσο το δυνατόν  λιγότερα προβλήματα με την συνεργασία πάντα των κατοίκων τους.

Ο συνδυασμός μας γεννήθηκε προκειμένου να υπηρετήσει τις ανάγκες των δύο νησιών μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αναγέννησήτους. Μπορούμε να βρεθούμε όλοι σε έναν πραγματικά οργανωμένο και στρατηγικά καθορισμένο φορέα δράσης και πρότασης για να αλλάξουν ριζικά όψη , τόσο ο δήμος όσο και γενικά η εικόνα των Νησιών. Απευθύνω κάλεσμα αγωνιστικό – κάλεσμα ευθύνης όλων μας για την αλλαγή ρότας και την πραγματική ανάπτυξή τους, για να μπορέσουν να παραμείνουν, αλλά και να επιστρέψουν οι νέοι μας.

Οι κριτικές όλων μας είναι εύκολο να γίνονται , αλλά η αδιαφορία είναι ό,τι χειρότερο για τον τόπο. Η συμμετοχή μας και ειδικά των νέων που δραστηριοποιούνται στα Νησιά μας, πρέπει να είναι καθολική στα κοινά και στις διάφορες δραστηριότητες που καθορίζουν τις τύχες τους.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που στον συνδυασμό μας συμμετέχουν αρκετοί νέοι, γεμάτοι με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, άξιοι να ανταποκριθούν στο κάθε κάλεσμα.

Σας καλώ λοιπόν να με στηρίξετε με την ψήφο σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και σας υπόσχομαι να μην σας απογοητεύσω.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
---------------------------------------------------
Σπύρος Κουσουρής
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ