Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η "Κυθέρεια" του Μαρτίου

Η «Κυθέρεια» θα κυκλοφορήσει το Σάββατο στα Κύθηρα, αλλά οι εξελίξεις που τρέχουν την πρόλαβαν ως προς τη συνένωση ορισμένων από τους επίδοξους συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν το δήμο Κυθήρων. 


Αργά το βράδυ της 9ης Απριλίου επήλθε συμφωνία του Δ. Λουράντου και του Μ. Χάρου, ώστε οι συνδυασμοί που εκπροσωπούν ως επικεφαλής και υποψήφιοι δήμαρχοι να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις προσεχής εκλογές.
Αυτό σημαίνει πως ένας εκ των δύο δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Κρίμα δηλ. οι υπογραφές, που και τους δύο τους έχουν "σημαδέψει" ως υποψήφιους δήμαρχους!
Απόφαση δεν πάρθηκε για το ποιος θα χριστεί "μπροστάρης", αν και οι πληροφορίες μιλούν για "κορόνα - γράμματα" (κλήρωση).
Επίσης, οι νυχτερινές πληροφορίες της «Κυθέρεια» κάνουν λόγο για αποχωρήσεις από τους συνδυασμούς, ιδιαίτερα από την πλευρά του Δ. Λουράντου… και έπεται συνέχεια στην εκλογική αναποφασιστικότητα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μ. Χάρο, που έδωσε το εκλογικό του μήνυμα στην «Κυθέρεια», και πριν αυτή κυκλοφόρησε -αφού το έγραψε που το έγραψε- το μοίρασε άμεσα και στο διαδίκτυο. Τέτοιους "ικανούς ηγέτες" χρειάζεται ο τόπος!
--------------------------------------------------------------
Πηγή: kythereia.blogspot.com -Στέλιος Μαρσέλος
--------------------------------------------------------------