Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος...

ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Λαζάρου

Γεννήθηκε το έτος 1969, στον Πειραιά. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Το έτος 1993 αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Παράλληλα το 1991 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Marketing που διοργάνωσε στη χώρα μας το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Από το 1994 διατηρεί Οικονομοτεχνικό – Λογιστικό γραφείο στον Πειραιά. Συγχρόνως διευθύνει την Κατασκευαστική Εταιρία ΑΘΗΝΑ ΟΕ. Είναι μέλος και στηρίζει από το 1990 τις οργανώσεις UNICEF, UNESCO, WWF (Παγκόσμιο ταμείο για τη φύση), καθώς και στο Κοινωφελές Σωματείο ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική – εκτός από τα μαθητικά και φοιτητικά χρόνια- στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κερατσινίου υποστηρίζοντας τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Χάσκα, ως οργανωτικό μέλος. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές συμμετείχε ως οργανωτικό στέλεχος στην προεκλογική εκστρατεία του νυν προέδρου της κοινότητας Σαρωνίδας, κου Γεωργόπουλου. Υπήρξε μέλος του κόμματος ΔΗΚΚΙ έως το 2000. Από το 2001 είναι πρόεδρος δύο αθλητικών συλλόγων στη Γλυφάδα.
Στις  τελευταίες βουλευτικές εκλογές κατήλθε σαν υποψήφιος  της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Β! Περιφέρεια Αθηνών και δεν εξελέγη.
-----------------------------
Πηγή:  attikigi.blogspot.gr
-----------------------------