Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Όνειδος για το Δήμο Μονεμβασιάς

Σε μία απόλυτα φασιστική και απαράδεκτη πράξη διασυρμού και διαπόμπευσης προχώρησε ο Δήμος Μονεμβασιάς, μιας και δημοσιοποίησε τα ονόματα Δημοτών μαζί με προσωπικά τους στοιχεία κι όλα αυτά για λίγα μακαρόνια!!!

Σήμερα περισσότερο από ποτέ η σε εξέλιξη ανθρωπιστική κρίση έχει οδηγήσει τους ανθρώπους σε ανάγκη από σίτιση, στέγαση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ένδυση και αναζητούν βοήθεια για να επιβιώσουν.

Είναι ανεπίτρεπτο λοιπόν η βοήθεια αυτή να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης, στοχοποίησης ή και διαπόμπευσης των συνανθρώπων μας από οποιονδήποτε και ειδικά από αυτους που προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί στη θέση της ανάγκης τους, ιδιαίτερα δε απ΄ αυτούς που κατέχουν δημοτικά αξιώματα.

 Η με ιδιοτέλεια προσφερόμενη βοήθεια-ελεημοσύνη, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο αυτούς που την δέχονται, σπρώχνοντάς τους στην αδρανοποίηση με την μοιρολατρική αποδοχή των συνθηκών της ζωής τους.

 Γι αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά είναι προφανές ότι υπάρχει ευθύνη και του Δημάρχου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Ευχόμαστε άμεσα να αποσύρουν τις συγκεκριμένες λίστες και να φροντήσουν να ζητήσουν ένα μεγαλύτερο Δημόσιο συγνώμη από τη διαπόμπευση που δημιούργησαν.
--------------------------------
Πηγή:  lakonia-gr.blogspot.gr
--------------------------------