Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ευκαιρίες και προοπτικές συνεργασίας με τη ρωσική αγορά






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
04-11-2013

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ευκαιρίες και προοπτικές συνεργασίας με τη ρωσική αγορά

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει στις επιχειρήσεις - μέλη του ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους και το ΕλληνοΡωσικό Εμπορικό Eπιμελητήριο συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:30 στο Δημαρχείο Μεγαρέων (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Χρ. Μωραΐτου & Γ. Μαυρουκάκη, Μέγαρα) με θέμα: «Ευκαιρίες και προοπτικές συνεργασίας με τη ρωσική αγορά».

Η εκδήλωση αφορά στην ενημέρωση των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων από εξειδικευμένους στη ρωσική Αγορά ομιλητές σχετικά με τις προοπτικές αλλά και τις ευκαιρίες συνεργασίας, τις προοπτικές προώθησης των ελληνικών εξαγωγών προς τη Ρωσία και την προσέλκυση ρωσικών επενδύσεων στη χώρα μας που αναπτύσσονται για συνεργασία στους τομείς των υπηρεσιών και της αγοράς ακινήτων.

 Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του ΕλληνοΡωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Δήμας και ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γιάννης Μαρινάκης. Ομιλητές θα είναι ο κ. Ιωάννης Μάρκος, Σύμβουλος Α’ ΟΕΥ, της Β2 Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών και η Τζένη Σκοτίδη, Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εξαγωγών / Μέλος Επιτροπής Μεταφορών & Εξαγωγών του ΕλληνοΡωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ case studies θα αναπτύξουν οι Αντώνιος Κολλάρος, Διευθύνων Σύμβουλος DOMUS INC / Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Ιωάννης Κούβαρης, Σύμβουλος Επιτροπής Μεταφορών Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Στέλιος Δρύς, Διευθύνων Σύμβουλος FOODSTANDARD S.A. / Μέλος Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ο  κ. Τάσος Μουστάκας, Μέλος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά / Πολιτικός Μηχανικός.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.