Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Το βίντεο που ψάχνει η μισή Λακωνία με τις δηλώσεις του κ. Μιχελάκη για τον Καλλικράτη και την Ελαφόνησο...

Το βίντεο που ψάχνει η μισή Λακωνία με τις δηλώσεις του κ. Μιχελάκη για τον Καλλικράτη και την Ελαφόνησο...

Το επίμαχο σημείο στο οποίο αναφερόταν ανάλαφρα στη νήσο Ρόδο στις αρχες Φεβρουαρίου 2013 ο Υπουργός, μιας και αυτό άρεσε τότε στο ακροατήριο της Ροδου.
Αλλά κ. Υπουργέ "ίδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα"!!!



Το επίμαχο σημείο βρίσκεται στο 3:06 και για λίγα δεύτερα αλλά πρώτον θα θέλαμε να θυμίζουμε στον Υπουργό πως όταν σχεδίαζε έτσι τον Καλλικράτη ο κ. Ραγκούσης Πρόεδρος στη ΚΕΔΚΕ ήταν ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης (της Νέας Δημοκρατίας) ο οποίος δεν βρήκε κανένα πρόβλημα και κανένα θέμα με τον σχεδιασμό του Καλλικράτη και ήταν και η επίσημη φωνή της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον Καλλικράτη του κ. Ραγκούση...

Αλλά κ. Υπουργέ το "ίδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα" δεν σας το είπαμε για το ότι η Νέα Δημοκρατία είχε συμφωνήσει γαι τον συγγεκριμένο Καλλικράτη αλλά ούτε γιατί αποκαλύψεις έφεραν τον άνωθεν υπέυθυνο του κόμματος να εχει επιχειρηματικές σχέσεις με στο Δήμο - Νησί της Λακωνίας (δείτε εδώ, εδώ κι εδώ μερικές από αυτές).

Κ. Υπουργέ το "ίδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα" σας το λέμε καθώς η Ελαφόνησος σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου έγινε Δήμος και σε περίπτωση που αλλάξετε κάτι θα πρέπει να είστε έτοιμος για πολλές ακόμη αλλαγές αντίστοιχα σε όλη την Ελλάδα...

Τέλος αν μπορείτε απαντήστε στο ακόλουθο:
Σύμφωνα με το Νόμο ο Δήμος Μονεμβασιάς θα πρέπει να έχει ιστορική έδρα την Μονεμβασιά και κανονική έδρα την Νεάπολη μιας κι έχει τον κατά πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό στον Δήμο σε σχεση με οποιαδήποτε άλλη πόλη.

Είναι έτσι κε Υπουργέ;
----------------------------------
Πηγή:  lakonia-gr.blogspot.gr
---------------------------------