Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Κάνοε - Καγιάκ στη Νεάπολη Λακωνίας

Στις 27 και 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες επίδειξης κάνοε – καγιάκ στη Νεάπολη Λακωνίας με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Νεαπολιτών «Τα Βάτικα» σε συνεργασία με το Ναυτικό Ομιλο Βοιών. 
 
Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την τόνωση της τοπικής οικονομίας καθώς και η προβολή της περιοχής στους επισκέπτες – αθλητές και συνοδούς αυτών και αφετέρου του ίδιου του αθλήματος. 
 
Η παραπάνω πρωτοβουλία γίνεται από το Σύνδεσμο Νεαπολιτών «Τα Βάτικα» σε συνεργασία με το Ναυτικό Ομιλο Βοιών και με την χρηματοδότηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Μονεμβασίας.
Ειδικότερα, η εκδήλωση αποσκοπεί στην πρόσκληση περισσοτέρων από 100 αθλητών ηλικίας από 10 έως 30 ετών του ολυμπιακού αθλήματος του Κάνοε – Καγιάκ, οι οποίοι ανήκουν σε σωματεία κατά μήκος της ελληνικής επικράτειας και που όλες βρίσκονται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ, στη Νεάπολη Βοιών Λακωνίας κατά το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου 2013.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. μπροστά περίπου από το ξενοδοχείο Limira Mare και θα ολοκληρωθούν στις 13:00 στο μόλο, ενώ, αμέσως μετά, θα λάβει χώρα η διαδικασία της απονομής των κυπέλλων και των αναμνηστικών στους συμμετέχοντες και στα μέλη της αποστολής.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα αγωνιστούν οι κατηγορίες Κ1 και Κ2 σε αγώνες 200 μέτρων, με τη συμμετοχή της ομάδας των παίδων, των εφήβων και των «μεγάλων» αντρών και γυναικών!
------------------------------------------------
Πηγή:  newsmessinia.blogspot.com
------------------------------------------------