Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Νεκροταφείο.....Σκουπιδιών.....

Αγαπητοί μου Τσιριγώτες ελάτε να κάνουμε παρέα μια ....φωτοερμηνεία!
Στη πρώτη φωτογραφία βλέπετε στο βάθος, το νεκροταφείο που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τους γονείς μας ή άλλο προσφιλές πρόσωπο εκεί.


Δεξιά του βρίσκεται το γήπεδο μπάσκετ όπου αθλούνται οι νέοι μας πέρνοντας βαθιές ανάσες και μπροστά ακριβώς βρίσκεται το γήπεδο ποδοσφαίρου, δηλαδή ότι έμεινε από αυτό, διότι τώρα έχει πάρει θέση το κοντέινερ με τα σκουπίδια, αφού δεν χωράει πουθενά αλλού, με αποτέλεσμα όσοι παίζουν εδώ, να αναγκάζονται να .... το τριμπλάρουν με κίνδυνο να τραυματιστούν σοβαρά, αν όχι να τους συμβεί το ...μοιραίο.

Τώρα στην είσοδο αυτού του.....συμπλέγματος βρίσκεται η......προσφορά του Δήμου!!!

Ένα βουνό από σκουπίδια, η βρώμα και η δυσωδία σε όλο της το μεγαλείο! Σκουπίδια παντώς τύπου, μέχρι και τρόφιμα!


Εγώ έχω ενοικιαζόμενα δωμάτια λίγο παραπάνω και στους Τουρίστες αρέσει να βγαίνουν πεζοπορεία από ένα χωματόδρομο που περνά ακριβώς από εκεί. Είναι δε και ο δρόμος που οδηγεί στο γήπεδο του τέννις.

Με ρωτάνε, πως είναι δυνατόν να γίνεται ανεκτή μια τέτοια κατάσταση! Τι να τους πω; Πως αδιαφορούν οι αρμόδιοι με σκανδαλώδη τρόπο; Πως δεν λειτουργεί τίποτα;

Γιατί θα πρέπει να σας πω, ότι αυτή η κατάσταση είναι για ενάμισυ μήνα περίπου!

Εγώ πριν προχωρήσω στη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών και αυτού του κειμένου, απευθύνθηκα σε κάθε αρμόδιο που υπάρχει, παρακάλεσα, έκανα υπομονή αλλά του κάκου! Φωνή βοώντος εν τω Δήμο!


Δεν έχει προσφέρει τίποτα, μα τίποτα, στον αθλητισμό, χρόνια ολόκληρα, τουλάχιστον ας φροντίζει τα υπάρχοντα να είναι καθαρά!

Αγαπητοί μου Τσιριγώτες, λυπούμε που το λέω, είναι αιρετοί! Όσο μεγάλες οικονομικές δυσκολίες κι αν έχουν, είναι απαράδεκτοι σε μια τέτοια κραυγαλέα παρίπτωση να μην κάνουν τίποτα! Μην ξεχνάμε ότι είναι Ιούλιος μήνας!


Είναι τροπή για το νησί μας, είναι κίνδυνος για την υγεία, είναι εικόνα τριτοκοσμική!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία
--------------------------------------------
Ανδρέας Λουράντος-Κονταράτος
--------------------------------------------