Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δεν κλείνει το Νοσοκομείο Σπάρτης.. Επικοινωνία report24 με Υπουργείο Υγείας..!!

Σάλος έχει προκληθεί στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης αλλά και σε ολόκληρη την Λακωνία με δημοσίευμα τοπικού blog (http://spartipress.wordpress.com) πως το Νοσοκομείο της Σπάρτης θα κλείσει και θα ανοίξει πάλι τον Σεπτέμβρη.

Το εν λόγω blogσύμφωνα και με την αναγραφόμενη ταυτότητά του είναι σημείο Σάτιρας με θέματα που σχολιάζουν ή μετατρέπουν με καυστικό τρόπο από την καθημερινότητα.

Πολλοί ήταν εκείνοι όμως που ανησύχησαν και λογικό είναι για την εξέλιξη του θέματος και μας έστειλαν πολλά μηνύματα για το τι τελικά επικρατεί.

 Εμείς με την σειρά μας αποδεχόμενοι τα μηνύματα αυτά και φυσικά την αγωνία του Λάκωνα πολίτη επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο Υγείας σήμερα κιόλας και μας επιβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει θέμα να κλείσει το Νοσοκομείο Σπάρτης σε καμία περίπτωση. Ούτε ποτέ θα είναι στην πρόθεση του Υπουργείου κάτι τέτοιο.

 Το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανησυχούν οι Λάκωνες καθώς το θέμα που αναρτήθηκε στο συγκεκριμένο blog είναι μάλλον προϊόν Σάτιρας για το ότι συμβαίνει στη ΕΡΤ.

Θέση πήρε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε blogs Ιστοσελίδων, με τίτλο : « Κλείνει το Νοσοκομείο Σπάρτης ;;; !!!  – Έκτακτη ανακοίνωση υπουργού !!! », δηλώνουμε απερίφραστα ότι ουδεμία τέτοια ανακοίνωση του αρμόδιου – κατά το δημοσίευμα – Υπουργού, έχει υπάρξει το δε συνολικό περιεχόμενο αυτού ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού, το ύφος έχει τη μορφή της σάτιρας, ωστόσο υποκρύπτει ταπεινά και κακόβουλα ελατήρια του συντάκτη του, προκειμένου να τρωθεί με τον τρόπο αυτό, το κύρος και η αξιοπιστία ενός Ιδρύματος Δημόσιας Υγείας, που πασχίζει καθημερινά να ανταποκριθεί στην αποστολή του, εν μέσω των γνωστών δυσχερειών, από την πρωτοφανή δημοσιονομική κρίση της πατρίδας μας.
-----------------------------
Πηγή: report24.gr
-----------------------------