Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Την Δολοφόνησαν μέσα στο Σπίτι της στην περιοχή Κεραμωτη του Δήμου Μονεμβασίας

Άγριο έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί ημέρα Σάββατο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του report24 ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της που βρίσκεται στην περιοχή Κεραμωτή ακριβώς στην διασταύρωση για Βελιές και Νεάπολη ελάχιστα χιλιόμετρα πριν την Μονεμβάσια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η γυναίκα έμενε μόνη καθώς ο άντρας της είχε απεβιώσει εδώ και χρόνια και ήταν μια πολύ φιλήσυχη γυναίκα.

Σήμερα το πρωί την αναζήτησαν  και δεν έδινε σημεία ζωής. Μπαίνοντας στο σπίτι της την βρήκαν να κείτεται νεκρή.

Αμέσως κλίθηκαν οι αρχές ενώ αυτή την στιγμή που γράφουμε το άρθρο στο σημείο βρίσκονται άνδρες της εγκληματολογικής και της ασφαλείας Σπάρτης και συλλέγουν στοιχεία.

Το περιστατικό της δολοφονίας της άτυχης ηλικιωμένης έρχεται να προστεθεί και σε ένα άλλο περίπου ίδιο περιστατικό που είχε γίνει πριν λίγο καιρό στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου. Πάλι και σε εκείνη την περίπτωση δολοφονημένη με πολλαπλές μαχαιριές βρέθηκε μια ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες μας ο δράστης ή οι δράστες σκοπό είχαν την ληστεία ενώ η άτυχη ηλικιωμένη δεν κατάφερε να αντισταθεί. Το γεγονός αυτό έχει συγκλονίσει όχι μόνο ολόκληρο τον Δήμο Μονεμβάσιας  αλλά όλη την Λακωνία
---------------------------------
Πηγή: report24.gr
---------------------------------