Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πάνω που τελειώνει ο εργολάβος στο δρόμο της παράκαμψης των Βουτιάνων, μπαίνει άλλος...

Η παράκαμψη των Βουτιάνων είναι ένα έργο πολύπαθο, το οποίο όμως ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και παραμένει να γίνει η διαγράμμιση.

Σύμφωνα με όσα μας είπε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα για το θέμα αυτό "θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια", αλλά επεσήμανε πως αυτό το έργο έχει γενικότερα πολλά προβλήματα και πάνω που παραλαμβάνουν το έργο από την πρώτη εργολαβία, διαπιστώνουν πως ο δρόμος άνοιξε σε άλλο σημείο.

Έτσι τώρα ξαναέγινε μελέτη και έχει εγκριθεί νέα χρηματοδότηση για να φτιαχτεί και το άλλο κομμάτι με φυσικά νέα εργολαβία. "Σε κάθε περίπτωση θέλουμε αυτό το δρόμο να τον συντηρούμε, είναι ένας δρόμος τον οποίο θα παρατηρούμε συνεχώς γιατί έχει μεγάλα γεωλογικά προβλήματα και σιγά σιγά θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να διορθώσουμε τα όποια προβλήματα ίσως και στη συνέχεια θα ανακύψουν στο κομμάτι αυτό" επεσήμανε η κα. Τζανετέα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την κα. Τζανετέα να αναλύει και την κατάσταση των άλλων δρόμων της Λακωνίας που βρίσκονται σε εξέλιξη...
---------------------------
Πηγή: apela.gr
---------------------------