Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ



Προς: ΜΜΕ
&  Μέλη Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας

Σπάρτη, 16 Μαΐου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Όπως είναι στους περισσότερους γνωστό, τον τελευταίο χρόνο η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνία έχει αναπτύξει ένα δυναμικό και πολύπλευρο έργο με στόχο την προβολή και ανάδειξη του προορισμού ΛΑΚΩΝΙΑ και συνακόλουθα τη συνολική ανάπτυξή του.
Για το λόγο αυτό επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις της ΕΞΛ (εκτός φυσικά από τις τακτικές ενημερώσεις που λαμβάνετε μέσω e-mail), δεδομένου ότι η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΞΛ http://laconia-hotels.gr επανασχεδιάζεται και βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή.

Τα ηλεκτρονικά περιβάλλοντα που υποστηρίζει η ΕΞΛ είναι τα παρακάτω:

Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

https://twitter.com/hotelslaconia   /   @HotelsLaconia

Προορισμός «ΛΑΚΩΝΙΑ | Laconia, GR»

https://twitter.com/laconiagreece   /   @laconiagreece

«Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Λακωνίας» / Ενημερωτικό portal και Παρατηρητήριο Ποιότητας


Επίσης, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε πως στα παραπάνω media της ΕΞΛ έχει τεθεί σε ανοικτή/δημόσια διαβούλευση το «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Λακωνίας», προκειμένου να διερευνήσουμε την άποψη του κοινού πριν αυτό τεθεί σε εφαρμογή. Η σχετική φόρμα ερωτηματολογίου https://docs.google.com/forms/d/1yxHTHgfJQVJvFcE2kJnXj6osKNxD-mFzGi9_V4qhJI8/viewform μπορεί να συμπληρωθεί ανώνυμα από τον καθένα και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό εκ των προτέρων.