Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά στην βουλευτή Α’ Πειραιά κ. Μαρία Ρεπούση


Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η βουλευτής Α’ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ κ. Μαρίας Ρεπούση, σχετικά με την μη πρόσκλησή της σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων για το αναπτυξιακό συνέδριο του Πειραιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου έστειλε στην βουλευτή την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητή κ. Ρεπούση,
Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το γραφείο σας σχετικά με την μη πρόσκλησή σας στη σύσκεψη για το αναπτυξιακό συνέδριο του Πειραιά, οφείλω να διευκρινίσω ότι η σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24/4 αφού αναβλήθηκε λίγες μέρες πριν εξαιτίας του θανάτου του Γιώργου Κασιμάτη, ήταν ξεκάθαρα προκαταρκτικού χαρακτήρα.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν κατά βάση διαδικαστικά θέματα για την προετοιμασία και τη διοργάνωση ενός συνεδρίου αναπτυξιακού χαρακτήρα το οποίο θα αφορά στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Γι’ αυτό και κρίθηκε ότι δεν ήταν σκόπιμο να κληθούν όλοι όσοι θα συμμετέχουν στην πολιτική συζήτηση, επί της ουσίας πια, την οποία φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε σύντομα και να κορυφωθεί με το αναπτυξιακό συνέδριο. Έτσι, δεν κλήθηκε κανένας βουλευτής, όπως και κανένας κυβερνητικός παράγοντας.
Παρακαλώ θεωρήστε δεδομένη την πρόθεσή μας για συνεχή και στενή συνεργασία με όλους τους αιρετούς και τους τοπικούς παραγωγικούς, επιστημονικούς και άλλους φορείς προς όφελος του Πειραιά. Η Π.Ε. Πειραιά αυτό έπραξε μέχρι σήμερα και αυτό προτίθεται να συνεχίσει να κάνει.
Φιλικά,
                                                                      Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

             ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ