Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τουρνουά επιλογής παικτών.

Ο Πέτρος Γαλανάκης προπονητής ποδοσφαίρου του νησιού, παρακολούθησε την διοργάνωση επιλογής παικτών της FC ARCENAL πού έγινε στο Ναύπλιο από 27/04/13 έως 29/04/13.

Συμμετείχαν παίχτες πού είχαν επιλέξει οι 6 ακαδημίες ARCENAL πού βρίσκονται στην Ελλάδα,καθώς παίχτες Μικτών ομάδων και από Βαλκανικές Χώρες (Σκόπια,Αλβανία,Κροατία).Η προσπάθεια αυτή έγινε στα πλαίσια επαφών τού προπονητή τόσο για επιμόρφωση,όσο και για να γίνει γνωστή η ύπαρξη ποδοσφαίρου στα Κύθηρα.

Ελπίζουμε μέσα από τον Αθλητικό Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Α του νησιού να υπάρξουν ευκαιρίες συμμετοχής σε τέτοιες διοργανώσεις σε δικά μας παιδιά.




Στην εκδήλωση έλαβε μέρος ο Αναστάσης Καλλίγερος επιλογή της Ακαδημίας FC ARCENAL του Χαλανδρίου.

Τέλος παράλληλα έγινε και μίνι Πρωτάθλημα από ακαδημίες(Πανιωνίου,Αστέρας Τρίπολης, Μικτή Άργους, Elite academy of ARCENAL 2000 και 1999 καθώς και άλλες).

Με την ελπίδα συμμετοχής τον επόμενο χρόνο και της δικής μας Μικτής ομάδας θα ήθελα για άλλη μια φορά να εκφάσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πέτρο Γαλανάκη, Πάτερ Παναγιώτη, και φυσικά τον Παναγιώτη Μάγειρα που χάρη σε αυτούς τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς μπορούμε να προσδοκούμε σε ένα αθλητικό μέλλον .




-----------------------------
Αντώνης Καλλίγερος
-----------------------------