Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ Β.Ε.ΠΕ. ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13-05-2013

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΕΛΑΝΕΤ:
ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ Β.Ε.ΠΕ. ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στο πλαίσιο των  προσπαθειών που καταβάλλει για την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), η οποία είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α, με θέμα: Παρουσίαση του Προγράμματος «ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ Β.Ε.ΠΕ. ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ» την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Β.Ε.Π. (Καραΐσκου 111, Γ’ όροφος).  

 Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο α΄ αντιπρόεδρος του ΒΕΠ Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΑΝΕΤ Αιμίλιος Σαμαράς. Την παρουσίαση του Προγράμματος θα πραγματοποιήσει η υπεύθυνη του Προγράμματος κα Μαρία Γώγολου στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ, η οποία και θα απαντήσει σε τυχόν απορίες των παρευρισκομένων. 

Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μέσα από τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας, για τις επιχειρήσεις που θα μετεγκατασταθούν σε περιοχές Β.Ε.ΠΕ. και Επιχειρηματικά Πάρκα, δεδομένου ότι θα λειτουργούν σε οργανωμένους χώρους, καθώς και στην αντιμετώπιση των οχλήσεων που δημιουργούν και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εγκατεστημένες μεταποιητικές επιχειρήσεις εντός αστικού ιστού ή σε άλλες ακατάλληλες περιοχές ή σε περιοχές όπου επιβάλλεται η απομάκρυνσή τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 1 του άρθρου 75 του Ν. 3982/2011. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail press@bep.gr  ή στο fax: 210  4179495.