Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ... ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί και κατά το παρελθόν στα ποικίλα προβλήματα που δημιουργεί η προβληματική, όπως αποδεικνύεται ηλεκτρική δικτύωση των Κυθήρων, στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών των Κυθήρων. 

Οι κακές καιρικές συνθήκες που συχνά  επικρατούν στο νησί σε συνδυασμό το απαρχαιωμένο δίκτυο της ΔΕΗ,  έχουν δημιουργήσει ένα μόνιμο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας κοινωνίας. 

Ωστόσο σήμερα Τετἀρτη 29.5.2013 η κατάσταση   ήταν και συνεχίζει να είναι απερίγραπτη, με σχεδόν περιοδικές και αλλεπάλληλες βυθίσεις του ρεύματος από νωρίς το πρωί μέχρι και τώρα αργά το βράδυ. 

Επαγγελματικοί εξοπλισμοί εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ καθώς και οικιακός εξολισμός επίσης χιλιάδων ευρώ, είναι μια ολόκληρη μέρα, έρμαια μιας προβληματικής κατάστασης. 

Όλες οι αρμόδιες αρχές και πάνω απ'όλα η ΔΕΗ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ΑΜΕΣΑ και να βρουν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση. 

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των Κυθήρων ΔΕΝ είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και δεν μπορούν άλλο να πληρώνουν και τα τιμολόγια της ΔΕΗ και τα σπασμένα κάθε φορά ή τα καμένα, για να είμαι πιο ακριβής...
---------------------------------------------------------
Πηγή:tsirigofm.blogspot.gr-Παναγιώτης Μπαχτής
----------------------------------------------------------