Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Την ικανοποίηση και τις θερμές ευχαριστίες για την αποστολή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες των κατοίκων εξέφρασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη

Τις πλέον θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων κος Ευστράτιος Χαρχαλάκης για την πολύτιμη προσφορά στο νησί των Αντικυθήρων, αλλά για την πολύπλευρη προσφορά και στα Κύθηρα κατά τις προηγούμενες ημέρες. 

Σε συνέχεια του 13ου Οδοιπορικού Υγείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής,  ο κος Χαρχαλάκης επισκέφθηκε τον κο Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, προκείμενου να δηλώσει αυτοπροσώπως την ικανοποίησή του, αλλά και τις θερμές ευχαριστίες των μελών της Επιτροπής στην οποία προΐστανται για την άμεση ανταπόκριση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο αίτημά τους να εντάξουν στα «Οδοιπορικά Υγείας» το μικρό νησί των Αντικυθήρων και των Κυθήρων.
    
« Η αποστολή πολυτιμότατου φαρμακευτικού, ιατρικού και αναλώσιμου υλικού  μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση, καθώς οι ιατρικές και φαρμακευτικές ανάγκες των ακριτών κατοίκων των Αντικυθήρων είναι ιδιαίτερα αυξημένες» σημείωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιούσιας Κυθήρων και Αντικυθήρων απευθυνόμενος προς τον κο Πατούλη. 
Να σημειωθεί ότι πρόσφατα το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής παρέδωσε 20 κιβώτια με φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες των 17 κατοίκων των Αντικυθήρων, μετά από έκκληση της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων προς το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Την ίδια ποσότητα παρέδωσε και στα Κύθηρα για τη δημιουργία Κοινωνικού Φαρμακείου της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Κυθήρων.
Επιπλέον κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης συζήτησε με τον κο Χαρχαλάκη τη δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασίας σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως θέματα περιβαλλοντικής ανάπτυξης, παρέχοντας παράλληλα τη διαβεβαίωση ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής  βρίσκεται δίπλα στους ακρίτες μας, σε κάθε ακριτική οικογένεια, σε κάθε βρέφος της άγονης γραμμής, σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων κος Ευστράτιος Χαρχαλάκης προσέφερε στον κο Πατούλη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης της πολύτιμης προσφοράς του, μία εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, που αποτελεί πολύτιμο κειμήλιο του νησιού και προστάτιδα των απανταχού Κυθήριων. Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον κο Χαρχαλάκη το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου
---------------------------
Πηγή:  maroussi.gr
----------------------------