Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου Χορωδίας ¨΄Κεύθος¨

Στις 30 Μαρτίου 2013 στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο στη Χώρα, η χορωδία μας παρουσίασε μια μουσική βραδιά με γνωστές μελωδίες. Ακούστηκαν τραγούδια γνωστών συνθετών όπως Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Κουγιουμτζή, Χατζηνάσιου, Μακρίδη κ.α. 


Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να δικαίωσε όσους ήρθαν και μας άκουσαν. Τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της χορωδίας είχε ο Τίμος Λιγνός ενώ συνόδεψαν στο πιάνο η Ελένη Κοκκολάκη, στο μπουζούκι ο Παναγιώτης Σκλάβος, στο κλαρινέτο ο J. Holand και στην κιθάρα ο Γ.Μαυρομάτης.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας : Τσιρίγο FM 105,6 Παναγιώτη Μπαχτή, τον Βαλέριο Καλοκαιρινό και Ρενάτα Πανταζίδου photo CERIGO και τον Ιππόλυτο Πρέκκα visitkythera.gr . καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση αυτής της πετυχημένη εκδήλωσης.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον ακούραστο μαέστρο μας Τίμο Λιγνό που με υπομονή και επιμονή μας καθοδηγεί στα μονοπάτια της μουσικής και συμβάλει τα μέγιστα στη δημιουργία ενός πολύ όμορφου και ζεστού κλίματος που υπάρχει στην χορωδία μας και αυτό μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Τέλος ευχαριστούμε για το ζεστό χειροκρότημα του κοινού που μας παρακολούθησε και προσκαλούμε όσους αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι να έρθουν στη χορωδία μας.
Εκ του Δ.Σ. της χορωδίας ¨Κεύθος¨