Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επιστολή κ.Λεωνίδα Κοντόζη

Κύθηρα 23-04-2013                                           
ΚΥΡΙΟΙ 
     
                                         
Με αφορμή το κύριο άρθρο της εφημερίδας σας ‘’ΚΥΘΕΡΕΙΑ‘’ Μαρτίου 2013 αριθ. Φύλλου 40, σελίδα 15, όπου αναφέρεστε στο άτομο μου με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, θέλουμε να παρατηρήσουμε:   
                    
 Γράφει η εφημερίδα: «παρά την έκκληση του Μ. Πρωτοψάλτη για να πάρει πίσω ο κύριος Κοντοζης τη φράση της έκρηξης, αυτό δεν έγινε και όταν άρχισε και πάλι η συνεδρίαση ο κύριος Κοντοζης είχε αποχωρήσει μαζί με τον αρχηγό του και αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης».                                          
Αρθρογράφε της ‘’ΚΥΘΕΡΕΙΑ’’ πιστεύουμε ότι ξεπερνάς την δημοσιογραφική σου δεοντολογία και μου απονέμεις ‘’τίτλους’’ που δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα!                                          
Η επιτροπή η δική μας, η ‘’ΕΠΟΑΚ’’ είναι ως γνωστόν ‘’υπερκομματική’’ υπηρετεί μόνο την αλήθεια, και τα συμφέροντα του τόπου.                              

Εύλογο είναι, ότι ούτε εγώ, ούτε τα μέλη του ΔΣ, υπηρετούν ‘’αρχηγούς’’!                                                                                 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ‘’ΕΠΟΑΚ’’                                         ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΝΤΟΖΗΣ