Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Ξεκίνησε την Κυριακή 31η Μαρτίου ενα πρωτόγνωρο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τα παιδιά του νησιού μας.

Με μια αρκετά ικανοποιητική συμμετοχή απο τους ενδιαφερόμενους, αφού κατάφεραν να συγκεντρωθούν πέντε ομάδες των δέκα παικτών.

Τα παιδιά αυτα αντικατοτρίζουν  ενα ευρύ φάσμα ηλικιών απο την Γ’γυμνασίου μέχρι και την Ε’ δημοτικού.Επίσης είναι ευχάριστο, η συμμετοχή αρκέτων κοριτσιών στις ομάδες.
               
Το πρωτάθλημα αυτό είναι φυσικό επακόλουθο των προπονήσεων που διεξάγονται υπο την αιγίδα της Κυθηραϊκής Ένωσης Φίλων Αθλητισμού.

Εδώ λειτουργούν πέντε τμήματα που ικανοποιούν τις ανάγκες παιδιών απο 5 μέχρι 17 ετών υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κώστα Καψάλη και Πέτρο Γαλανάκη και την υποστήριξη του αγαπιτού μας Παπα Παναγιώτη.

Οι προπονήσεις αυτές παίρνουν μέρος τρείς φορές την εβδομάδα όπου ανάλογα με την εποχή γυμνάζονται μέχρι και εκατό παιδιά.
               
Βέβαια τίποτα απο αυτά θα ήταν δυνατόν εαν δεν υπήρχε ο μεγαλοευεργέτης και φιλοκυθήριος Παναγιώτης Μάγειρος του οποίου το όραμα εκπληρώθηκε με την γενναιόδωρη χρηματοδότηση του γηπέδου στο Λιβάδι.

Μόνο λογω αυτού του έργου μπορούν να γίνουν προπονήσεις και τώρα να δημιουργηθεί ενα πρωτάθλημα σε τόσο ασφαλές και ανθεκτικό περιβάλλον.

Επίσης να σημειωθεί οτι παρ’ολα αυτά πρέπει να υπάρχουν επιπλέον άτομα τα οποία  θα στηρίξουν τις προσπάθειες αυτές για τους νέους του νησιού μας και σε αυτή την περίπτωση αναγνωρίζεται η ευγενική προσφορά των Γεωργίου και Νικολάου Χάρου οι οποίοι εκτός τις άλλες προσφορές που έχουν κάνει παλαιότερα, πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα που είναι απαραίτητο για την συντήρηση του γηπέδου και την άθληση των παιδιών.
Επίσης χρηματοδοτούν και το πρωτάθλημα και ευχόμαστε να είναι εδώ στον τέλικο για να κάνουν την
απονομή.
 
Ευχές λοιπόν σε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν σε ένα ποιοτικό και ομαλό πρωτάθλημα όπου μπορούν να δοκιμάσουν τα όρια των δυνατοτήτων τους μπροστά σε όσους το δυνατόν περισσότερους θεατές γίνεται ,κάθε Κυριακή πρωϊ απο τις 11.00 πμ.
                                                                                                                     Ο Προπονητής
                                                                                                                        Πέτρος Γαλανάκης