Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Εργασίες συντήρησης 300.000 ευρώ στην ΕΟ Ελίκας-Νεάπολης

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη, 16 Απριλίου, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας  το έργο «Συντήρηση της με αριθμό 34  Επαρχιακής Οδού Βελιές – Δαιμονιά- Νεάπολη στο Τμήμα Ελίκα – Παντάνασσα –Νεάπολη» με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ.

Η μελέτη του παραπάνω έργου προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες σε διάφορες θέσεις της παραπάνω επαρχιακής οδού προκειμένου να αποκατασταθούν τμήματα του οδοστρώματος που έχουν υποστεί φθορές, την αποκατάσταση τμημάτων των τοίχων συγκράτησης καταπτώσεων  και της σήμανσης – ασφάλισης που απαιτείται.

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμανε ότι «επιβαλλόταν η αποκατάσταση τμημάτων του συγκεκριμένου Επαρχιακού  δρόμου  διότι έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και έχουν να συντηρηθούν μεγάλο χρονικό διάστημα». Επιπρόσθετα τόνισε ότι «οι εργασίες συντήρησης  είναι απαραίτητες  ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου όπου ο συγκεκριμένος δρόμος δέχεται υψηλή φόρτιση λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας της περιοχής».
----------------------------
Πηγή: notospress.gr
----------------------------