Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΑΣΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΑ 14/4/2013

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών έγινε η δεύτερη εξόρμηση για τον καθαρισμό από σκουπίδια και την απομάκρυνση κλαδιών από το πανέμορφο και καταπράσινο πευκοδάσοςτου Ποταμού Κυθήρων.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου "Πελασγών και Μυρμιδόνων" με την στήριξη του τοπικού συμβουλίου Ποταμού του Δήμου Κυθήρων, του Δασονομείου Κυθήρων και προ-πάντων των εθελοντών που διέθεσαν ακόμα και τα ιδιωτικά τους αγροτικά μηχανήματα, αφιλοκερδώς, συνέχισαν την Κυριακή 14-4-2013 την αξιόλογη προσπάθεια τους με πολύ διάθεση και κέφι για ολοκλήρωση της όλης επιχείρησης.



Αξίουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ειδικά στους συμμετέχοντες για αυτή την εξαιρετική κίνηση που αναδεικνύει τον πνεύμονα του δάσους του Ποταμού και συντελεί στην πυροπροστασία του για τους επερχόμενους επικίνδυνους θερινούς μήνες.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε την Κυριακή 31/3/13 και συνεχίστηκε σήμερα, ελπίζοντας ότι τώρα πια θα αποτελέσει πια μια ετήσια συνήθεια και αρωγή από όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στην εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία.


----------------------------
Πηγή: AdelinFm
----------------------------