Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Καταδίκη Γεγονότων Πανεπιστημίου Πειραιά από Β.Ε.Π.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
10-4-2013

Μιχάλαρος: «Είμαστε περήφανοι για την ύπαρξη του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γεγονότα σαν το σημερινό αποτελούν αντικίνητρο στην  προσέλκυση ξένων φοιτητών. Η εκπαίδευση αποτελεί πλατφόρμα διαλόγου και πολιτισμού κι όχι βίας»

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος με ανακοίνωσή του καταδικάζει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά σήμερα το πρωί.
Συγκεκριμένα ο κ. Μιχάλαρος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Οι πολίτες και η επιχειρηματική κοινότητα του Πειραιά είμαστε περήφανοι για το Πανεπιστήμιο Πειραιά,  την παρουσία του στην πόλη μας και την υπερτοπική του δράση.
Τέτοια γεγονότα σαν τα σημερινά από όπου και εάν προέρχονται τραυματίζουν στη συνείδηση των πολιτών τα ελληνικά Πανεπιστήμια σε μία περίοδο που πρέπει να δοθεί σε αυτά ψήφος εμπιστοσύνης από τους Έλληνες φοιτητές αλλά και από ξένους φοιτητές που μπορεί να φοιτήσουν σε αυτά. Ας μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα. Η ανώτατη ελληνική εκπαίδευση είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και μπορεί να προσελκύσει παγκόσμια φοιτητές. Η εκπαίδευση αποτελεί πλατφόρμα διαλόγου και πολιτισμού κι όχι βίας και όχι βίας».