Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Στα πλαίσια της επικοινωνίας και της ποιότητας ζωής, της αλληλεγγύης και του ουμανισμού, μια ομάδα νέων ανθρώπων στη Σπάρτη, δίνει στίγματα ζωής, αξιοπρέπειας και προσφοράς.

Το Κοινωνικό Δίκτυο Αλληλεγγύης ξεκινά τη δράση του στη Λακωνία με την προοπτική μιας ευρύτερης κοινωνικής συμμετοχής. Οι δράσεις του Δικτύου έχουν, αναλυτικά, ως εξής: «Επειδή δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω μας και επειδή πιστεύουμε πως η λύση στα προβλήματά μας δεν μπορεί παρά να είναι συλλογική, αποφασίσαμε να βρισκόμαστε, να συζητάμε, να διασκεδάζουμε, να οργανωνόμαστε και να δρούμε μαζί», αναφέρουν, χαρακτηριστικά, οι εμπνευστές του Κοινωνικού Δικτύου Αλληλεγγύης Λακωνίας.

Δράσεις
• Το στέκι της Τρίτης Ανοιχτές συναντήσεις κάθε Τρίτη από τις 8 μμ
• Ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι Λειτουργεί μόνιμα τις Τρίτες 8-10μμ, Πέμπτες 8-10μμ, Παρασκευές 6-8μμ και γενικά τις ώρες που θα είναι ανοιχτός ο χώρος.
• Προπονήσεις Capoeira Ανοιχτά μαθήματα Capoeira κάθε Παρασκευή 6-8 μμ.
• Μαθήματα χρήσης υπολογιστών Ανοιχτά μαθήματα χρήσης υπολογιστών.
• Μαθήματα αγγλικών Ανοιχτά μαθήματα αγγλικών.

Επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες - email: ckalogerakou@hotmail.com ή από κοντά κάθε Τρίτη μετά τις 8 το βράδυ, στο Στέκι της οδού Βρασίδου 140 ( κοντά στη Λαϊκή αγορά).
----------------------------------------
Πηγή: lakonia-gr.blogspot.gr
----------------------------------------