Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «πιάνουν Λιμάνι» - Άνοιγμα του Κινήματος στη Κοινωνία

Η δυναμική παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Πειραιά συνεχίζεται και ενδυναμώνεται από το νέο γραφείο τους, στο κέντρο του Πειραιά, και συγκεκριμένα στη Πλατεία Αδαμάντιου Κοραή (πλατεία δημαρχείου), οδό Καραΐσκου 123, στο 3ο όροφο και με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4124084. Το γραφείο θα είναι ανοικτό για το κοινό, Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη και ώρες 19.00-21.00.

Το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη υπεράσπισης των Ελλήνων πολιτών έναντι στη λαίλαπα της διαφθοράς και των παγκοσμίων κέντρων κερδοσκοπίας. Ως πατριωτικό κόμμα, με ευρύ πολιτικό και ιδεολογικό μέτωπο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βαδίζουν με μοναδικό γνώμονα την αναγέννηση της Ελλάδας παραθέτοντας αντιμνημονιακές, αλλά υλοποιήσιμες θέσεις και προτάσεις, τη λεγόμενη «Εθνική Αντιπρόταση». Στα πλαίσια αυτά, συμπεριλαμβάνονται δημοκρατικές δράσεις, που αποσκοπούν στην επανάκτηση της αξιοπρέπειας και της περιουσίας του Ελληνικού λαού, που τόσο εύκολα, τα τελευταία χρόνια, απεμπόλησαν τα κόμματα της διαφθοράς και συνεχίζουν και σήμερα.

Σε αυτό τον αγώνα δε γίνονται διακρίσεις, η υπεράσπιση της πατρίδας μας, μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Για το λόγω αυτό, και με αφορμή το επικείμενο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε κοινή απόφαση ανοίγουν το κίνημα προς την κοινωνία. Η διαδικασία εγγραφής ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ αλλά και επαναβεβαίωσης στοιχείων των παλαιών μελών θα πραγματοποιείται από τις κατά τόπου συντονιστικές αλλά και από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Γραμματεία Οργανωτικού).

Η Νομαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή Α΄ Πειραιά και Νήσων, με Συντονιστή τον Ιωακείμ Παπάκη, αποτελείται από τους (αλφαβητική σειρά): Βαγιάκη Γεώργιο, Βαζαίο Κάτωνα, Βιολάκη Πέτρο, Γιαννόπουλο Αργύρη, Ζαχαρία Παναγιώτη, Καλύβα Νικόλαο, Κατσαρίνη Μαρία, Κούνια Γεώργιο, Μακρή Αναστάσιο, Μελά Ιωάννη, Παλαιοκρασσά Ελευθέριο, Πέτσα Χρήστο, Πισσιμίση Κωνσταντίνο, Ραγκούση Αναστάσιο, Συκή Βασίλειο και Τριανταφύλλου Ανδρέα.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ * ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ * ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γραφείο Επικοινωνίας
Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Εκλογικής Περιφέρειας Ά Πειραιώς & Νήσων