Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Νεώτερα από την εξαφάνιση του Μιχαήλου Παναγιώτη.

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισθέντος Μιχαήλου Παναγιώτη του Γεωργίου και της Δήμητρας, γεννηθέντος το έτος 1949 κατοίκου Νικαίας Αττικής, που αγνοείται στην ευρύτερη περιοχή του Βορείου Τμήματος του Νησιού.

Οι έρευνες συνεχίστηκανγια πολλοστή ημέρα σε όλη την ευρύτερη περιοχή του "Καραβά", έως την Αγία Πελαγία και το Δάσος Ποταμού, επί των πρανών του κεντρικού δρόμου, σε παράδρομους και ρεμματιές, ακόμα και σε παλιά εγκαταλελειμμένα κτήρια που βρίσκονται διάσπαρτα  στην περιοχή, όπου ίσως ο αγνοούμενος λόγω των καιρικών συνθηκών βρήκε καταφύγιο.

Στις έρευνες εκτός από τους άνδρες της αστυνομίας και την συνδρομή του πυροσβεστικού κλιμακίου Κυθήρων συμμετέχει και ομάδα κυνηγών του νησιού.

Με το πλοίο  αφίχθηκε απόψε από Πειραιά κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. με δύο άνδρες και ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για παρ΄'ομοιες περιπτώσεις και με το πρώτο φώς της ημέρας αύριο το πρωϊ θα συνδράμουν στις έρευνες στην περιοχή που είδαν για τελευταία φορά τον εξαφανισθέντα.

Κάθε δυνατή πλληροφορία από τους κατοίκους κρίνεται απαραίτητη. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει αρμόδια με την αστυνομία Κυθήρων.
------------------------
Πηγή: Adelinfm
------------------------