Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΘΗΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ (Υπενθύμιση)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το ΔΣ Κυθηραικού Συνδέσμου Μορφωτικού Κέντρου Κυθήρων εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2013, και ανακοινώνει στα Μέλη του τα ακόλουθα:

Οπως γνωρίζετε, ήδη ανακοινώθηκε στην Γενική Συνέλευση της 28 Οκτωβρίου 2012 οι εκλογές του ΚΣ θα διεξαχθούν με την λήξη της τριετίας, όπως  αυτό ρητά ορίζεται στο άρθρο 6 του καταστατικού του ΚΣ.
Επειδή όμως έχει εκφραστεί ένσταση - Εξώδικος Δήλωση- απο μέλος του ΚΣ αναφερόμενη στο άρθρο 14 που αναφέρει πως οι ετήσιες τακτικές Γενικές Συνελεύσεις του ΚΣ γίνονται κατά τον μήνα Οκτώβριο, και οι αρχιερεσίες κατά τον μήνα Σεπτέμβριο, στίς επερχόμενες εκλογές θα καθοριστεί  με απόφαση των μελών, και  η λήξη της θητείας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Αν δηλαδή, θα εκλεγεί προσωρινά και μέχρι τον Σεπτέμβριο 2013, (ώστε με νέες εκλογές να ομαλοποιηθεί η θητεία του ΔΣ ως προς το γράμμα του καταστατικού), ή θα αποφασιστεί η επόμενη  θητεία του ΔΣ να λήξει κατά  μήνα Σεπτέμβριο.

Οπως γνωρίζετε, σύμφωνα με το καταστατικό, και μετά και απο σχετική απόφαση του ΔΣ, που ανακοινώθηκε και στην Γενική Συνέλευση των μελών, εγγραφές νέων μελών ΔΕΝ θα γίνουν την ημέρα των εκλογών.

Υποψηφιότητες κατατίθενται στο γραφείο του ΚΣ (σύμφωνα με το αρθρο 17 του καταστατικού) μέχρι την 12 Ιανουαρίου προηγούμενη ημέρα των εκλογών.

Τα παλαιά μέλη  που δεν είναι ταμιακώς ενήμερα, μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ώστε να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Πιστεύοντας, και βλέποντας, πως ακόμη περισσότεροι Τσιριγώτες (ή φίλοι του Τσιρίγου) θα πλαισιώσουν τον Κυθηραικό Σύνδεσμο αντιλαμβανόμενοι την αξία του στο δύσκολο  παρόν, και για ένα καλύτερο, ελπίζουμε για όλους,μέλλον.

 Ευχόμαστε και πάλι  Χρόνια Πολλά, και προπάντων Υγεία,    Φυσική και Πνευματική για όλους.


το ΔΣ του ΚΣυνδέσμου -ΚΥΘΗΡΑ