Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το έσχες και το πόθεν


Εδόθησαν λέει εις την δημοσιότης τα πόθεν έσχες βουλευτάδων κι υπουργών κι αρχηγών, να πούμε, και ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν απ άκρου εις άκρον τον Ελληνικό λαό. Αποδεικνύεται περίτρανα άπαξ του έτους η διαφάνεια και η λαμπερή καθαρότης του πολίτικου μας συστήματος.

Κατηραμένη φτώχια. Δε ζηλεύω τα πλούτη σας ρε μόρτες το θράσος σας ζηλεύω.
Την απουσία συνείδησης ζηλεύω .
Την έλλειψη τύψεων και την άνεσις με την οποία γράφετε στα παπάρια σας ως κάνετε καθ έξιν τον Ελληνικό λαό(πλην 40 ημερών προεκλογικής περιόδου) Δε γαμείς, συνηθισμένοι όντες!!

Στήσατε ολάκαιρη κωμωδία(για να μην πω απάτη) με το καραγκιοζλίκι του Πόθεν έσχες. '
'Να!! παιδιά εδώ δημόσια τα όσα έχομεν και κατέχωμεν να μη μας πείτε και μπαγλαμάδες''
Τραβάτε ρε το γάιδαρο και στάζει η ουρά του, Απέ κοντά βέβαια και στη ζούλα κοπανίσατε κι έναν νόμο ώστε κανείς παράξενος σαγγελέας να μην μπορεί να ελέγξει το πόθεν των κονομημάτων. Δουλειά μέγκλα. Φάτε μάτια ψάρια.
Καμαρώνετέ τα όσο θέτε (αυτά που επιλέγουμε να δείξουμε γιατί τα άλλα κάνουν τζιζζζζζ!!!!,Δες Άκης) και μην αγγίζετε περικαλώ.

Ρίχτε και κάνα μπινελίκι ως να το ξεχάσετε (είπαμε η μνήμη του Έλληνος βαστεί μήνους 18 ως έλεγε κι ο τεράστιος δημοσιογράφος του Άκη, Νίκος) και θα ρίξετε την ψήφο σας ως πρέπει, όταν έρθει η ευλογημένη ώρα, ως χρέος στην δημοκρατία(πουτάνα την έχετε κάνει την έρμη) δια να μπορέσωμεν και ημείς να συνεχίσομεν κονόμι και νταλαβερτζιλίκι να αποκαταστήσωμεν συγγενείς και φίλους ,κουμπάρους και τέκνα ,γκόμενες και μπατζανάκηδες και πάει λέγοντας.
Μετά ως απόμαχοι πια της πολιτικής, κονομημένοι άνετοι και βολεμένοι να πουλάμε πνεύμα εκ του ασφαλούς στου κασίδη το κεφάλι (βλέπε Πάγκαλος).

Ετησίως ,ενίοτε και δις, αγοράζετε κι από ένα ακίνητο δια τα γεράματα .
Αξέχαστος πλέον ο Ριρής .4 χρόνια ,4 σπίτια.

Πολύ αποδοτική δουλειά είναι τελικώς η πολιτική.
Η ιδεολογία (καλά λέμε και καμία μαλακία να περνά η ώρα) αποφέρει καλώς, εξαργυρώνει κανονικώς , βολεύει ανέτως, δουλειά από ολίγη ως ελαχίστη ,έχουμε και την ομερτά απάντων των κομμάτων (κράτα με να σε κρατώ ν ανεβούμε στο βουνό) δημοσιότης, προνόμια, συντάξεις κλπ οπότε δεν είναι ωραία η ζωή;

Πως είπατε μαντάμ; 2000 αυτόχειρες; Μην τους το θυμίζετε και δεν θα φάνε το βράδυ .

Μα αφού ξέπλυνε τις τύψεις τους(για όσους είχαν ,που δεν είχαν)ο Πάγκαλος με το μαζί τα φάγαμε.
Τι το αναφέρετε τώρα; Με πτωχούς θα ασχολούμεθα ; Ημείς έχουμε να σώσουμε τη χώρα .

Με τους κατοίκους της θα χρονοτριβούμε;
Τα δικά μας παιδιά πεινάν και κρυώνουν;
Οι δικοί μας γονείς δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα;
Εμάς πέταξαν στο δρόμο και το πάμε φουλ περί ανεργίας και εξαθλίωσις;
Ποσώς.
Θα μας στείλουν τα χαιρετίματα από Αράχωβες και Ελβετίες Λονδίνα και Παρίσια τώρα για τις γιορτές.

Και μείς θα τους κουνήσουμε το χέρι ευτυχείς που μας θυμήθηκαν την ώρα που θα τουρτουρίζουμε(θέρμανσις γαρ) πεινασμένοι(που ευρώ για τα χρειώδη)υπό το φως των κεριών (ΔΕΗ πάπαλα)

Συνεχίστε μάγκες το κονόμι το λοιπόν και εν τη μερίμνη σας μόνον για το Έσχες , ουδεπόποτε για το Πόθεν και οπωσδήποτε για το κοροϊδιλίκι

Αλλάχτε τον τίτλο τουλάχιστον. Έτσι δια το τυπικόν του πράγματος και δια το ένα ακόμα κατάμουτρα φτύσιμο που μας περιποιείτε. Νομίζω;

Ο άνευ πόθεν και έσχες
Μήτσος ο Τούφας
--------------------------------
Πηγή: taxalia.blogspot.com
--------------------------------