Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τα ....Παραλειπόμενα του Συνεδρίου για την Εγχώριο Περιουσία.

Είναι γνωστό ευρέως ότι σε όλες τις Ελληνικές συναθροίσεις και ειδικά σε συνέδρια συμβαίνουν διάφορα εύθυμα γεγονότα και καταστάσεις και εκφωνούνται πολλές φορές αυθόρμητα.... μαργαριτάρια.


Επ' ευκαιρία του πρόσφατου συνεδρίου για την διαβούλευση "Περί εγχωρίου περιουσίας" η οποία κράτησε αρκετές ώρες, ακούστηκαν πολλά και σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργήθηκε και ένταση, κάποιες περιπτώσεις απομονώθηκαν και ταξινομήθηκαν στην εύθυμη πλευρά.

Εμείς απλά παραθέτουμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά που ακούστηκαν:

**Γνωστός χειμαρώδης ρήτορας, απευθυνόμενος στον παριστάμενο Μητροπολίτη,  δήλωσε τα εξής: Κύριε Δεσπότημ, Κύριε των Δυνάμεων!!!

**Στην προσφώνησή του πρόεδρος φορέα, απευθυνόμενος σε αυτούς που ήθελε να ξεχωρίσει, μεταξύ αυτών καί συγγενικό του πρόσωπο, απευθύνθηκε με τον εξής τρόπο: Κύριε πρόεδρε του τάδε.....και παιδί μου!!!!!

**Και το πιό ωραίο, προς το τέλος της εκδήλωσης βγαίνει στο Βήμα ομιλητής αφού δήλωσε ότι δεν είναι Κυθήριος αλλά έρχεται 30 χρόνια στα Κύθηρα καί θέλει να κάνει την πρότασή του!
Δηλώνει λοιπόν, μη γνωρίζοντας προφανώς   τι έχει συμβεί στο παρελθόν με το ίδιο θέμα, ότι για την εκλογή του προέδρου και  των μελών της Επιτροπής να ψηφίζει ο Μητροπολίτης και 5-6 παπάδες, αφού τα περισότερα χρήματα είναι της εκκλησίας!!!!
--------------------------------