Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Εντονη βροχόπτωση με προβλήματα στους Μολάους

Έντονη βροχόπτωση είχαμε την Πέμπτη (29-11-2012) μετά τις 7 το βραδύ στην περιοχή των Μολάων με αποτέλεσμα να στο ύψος της διασταύρωση Ασωπού η στάθμη του νερού να ανέβει επικίνδυνα από την παρακείμενη ποταμιά και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και με το γεγονός της νταλίκα που μπατάρισε , η εθνική οδός Μολάων –Μονεμβασίας έκλεισε από το ύψος του Δημαρχείου και η κυκλοφορία προς Μονεμβασιάς και Νεάπολη γινόταν από την Μεταμόρφωση μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος από κλαριά και άλλα αντικείμενα όπου είχε παρασύρει η βροχή πάνω στο οδόστρωμα.


Με την συνδρομή της πυροσβεστικής Μολάων της αστυνομίας τον Δήμο με τα μηχανήματα του καθώς και την σημαντική βοήθεια από ιδιώτες της περιοχής με τσάπες για την γρήγορη αποκατάσταση της κυκλοφορίας του δρόμου. Σε όλη την διάρκεια της αποκατάσταση ήταν ο Δήμαρχος κ. Τριχείλης και οι Αντιδήμαρχοι κ. Κολλιάκος κ. Σουρλάς οι Πρόεδροι των Μολάων κ. Κοντοσταθακος της Συκιάς κ. Σαργκάνης.

Με το πρώτο φως της ήμερα τα μηχανήματα του Δήμου άρχισαν τον καθαρισμό του δρόμου  από τα κλαριά και τον καθαρισμό του δρόμου  από τις λάσπες από την πυροσβεστική Μολάων.

Επίσης ζημιές προσκλήθηκαν σε αγροκτήματα της περιοχής και σε αγροτικούς δρόμους  σε  όλη και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.


--------------------------------------
Πηγή: pakia-lakonia.blogspot.gr
--------------------------------------