Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΔΗΜΑΡ για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά



Μαρία Ρεπούση
Βουλευτής Α΄ Πειραιά


Πειραιάς, 27/12/2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενη από τη Μαρία Ρεπούση, βουλευτή Α’ Πειραιά, το Γιάννη Κακκουλίδη, υπεύθυνο του Τομέα Πολιτισμού, το Γιώργο Τσακνιά, γραμματέα του Τομέα Πολιτισμού, το Γρηγόρη Καραγρηγορίου, γραμματέα  της Επιτροπής Πόλης Πειραιά και το Τάσο Πολυζώη, γραμματέα της οργάνωσης του κεντρικού Πειραιά επισκέφθηκε την Παρασκευή 21/12 το Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο με αντικείμενο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. 

Στη συνάντηση, η ΔΗΜΑΡ εκδήλωσε τη χαρά για την ολοκλήρωση του έργου της αποκατάστασης του ΔΘΠ και εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον της για το μέλλον του. Για τη ΔΗΜΑΡ η λειτουργία του ΔΘΠ συνιστά σταθμό  όχι μόνον για την πολιτιστική  αλλά και την κοινωνική και την οικονομική ζωή της πόλης. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ για τα σχέδια της δημοτικής αρχής και συμφώνησε να λάβει υπόψη του και τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ που κινούνται στην κατεύθυνση ενός δημοτικού θεάτρου πολιτιστικού και καλλιτεχνικού φάρου με ισχυρή και εγνωσμένου καλλιτεχνικού κύρους  διοίκηση και δικτύωση με τα καλά θέατρα και τις σπουδαίες καλλιτεχνικές παραστάσεις εθνικής αλλά και ευρωπαϊκής εμβέλειας.