Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Του χρόνου το κράτος δεν θα εισπράξει τίποτε από φόρους!

Όσοι κερδίζουν 10.000 ευρώ από τη δουλειά τους, θα κληθούν να πληρώσουν 5.000 ευρώ σε φόρους
Σύντομα και  απλά :
Φόρους πληρώνουν οι "φτωχοί". Η συντριπτική πλειοψηφία των φορολογούμενων δηλώνει εισοδήματα "μικρομεσαία".  Στο χώρο των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών,
ποσοστό πάνω από 95% δηλώνει κάτω από 50.000 ευρώ.

Με συντελεστή 26% από το πρώτο ευρώ, ο έχων φορολογητέο εισόδημα 10.000 ευρώ θα πληρώσει 2.600 για φόρο και 1.430 προκαταβολή φόρου (55%).
Συνολικά, ο ηλεκτρολόγος π.χ. ή το μαγαζάκι της γειτονιάς που όντως "καθάρισε" 10.000 ευρώ, θα κληθεί να πληρώσει 2.600+1.430+650 το τέλος= 5.000 ευρώ περίπου. Επειδή κανείς από αυτούς που βγάζουν 800 ευρώ το μήνα, δεν μπορεί ναπληρώσει εκκαθαριστικό 5.000 ευρώ, προφανώς δεν θα το πληρώσει.

Θα δημιουργηθεί κίνημα "δεν πληρώνω εφορία", θα διακόψουν αναγκαστικά όλοι το επάγγελμά τους, θα αυξηθεί η ανεργία, θα μειωθεί ηκατανάλωση και το κράτος θα εισπράξει ελάχιστα από φόρους.

Ετσι θα χρειαστεί να καταφύγει εκ νέου σε δανεισμό. Θα είναι πάντα εξαρτημένο από δάνεια, αλλά η κυριότερη επιδίωξή του είναι νακλείσει όλες τις μικρές επιχειρήσεις.
Θα τα καταφέρει, μην έχετε καμμιά αμφιβολία.

Η ανεργία θα ξεπεράσει το 35% του χρόνου, θα κλείσουν πάνω από 500.000 ακόμη μαγαζιά και επαγγελματίες και το 2014, θα αρχίσει η"ανάκαμψη".
Όπου "ανάκαμψη", οι μεγάλες επενδύσεις ξένων, στις οποίες θα απασχολούνται οι Έλληνες, όχι ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή έμποροι,αλλά ως υπαλληλάκοι.

Όλοι θα είμαστε υπαλληλάκοι των 400 ευρώ το μήνα και δεν θα υπάρχει αυτό που κάποτε ονομαζόταν "μικρομεσαία επιχείρηση" ή "ανεξάρτητος επαγγελματίας". Ακόμη και οι γιατροί θα είναι υπαλληλάκοι των 600 ευρώ σε ιατρικά κέντρα.

Και αυτό θα το κάνει μια "δεξιά" κυβέρνηση βεβαίως. Όπως πάντα, οι "αριστερές" κυβερνήσεις σκοτώνουν τα δικαιώματα τωνεργαζομένων και οι "δεξιές" των επιχειρήσεων.

Πάντα και με ιερή προσήλωση, κάνουν το αντίθετο από αυτό που θεωρητικά επιβάλει η ιδεολογία τους.

Όπου ακούτε "αριστερά' και "σοσιαλισμό", ετοιμαστείτε για κλάμμα εργατών.

Όπου ακούτε "δεξιά" και "φιλελευθερισμό" ετοιμαστείτε για κλάμμα εμπόρων και επαγγελματιών.

Υ.Γ. Για το αντισυνταγματικό της διαφορετικής φορολόγησης ίσων εισοδημάτων δε μιλάει κανείς;
--------------------------------------------
Πηγή: taxalia.blogspot.com
--------------------------------------------