Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση της βουλευτού Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση με το Σωματείο Μικροπωλητών Αττικής.



Μαρία Ρεπούση
Βουλευτής Ά Πειραιά
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση της βουλευτού Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση με το Σωματείο Μικροπωλητών Αττικής.

Συνάντηση με το Σωματείο Μικροπωλητών Αττικής, τον πρόεδρο κ. Κανονίδη Ιορδάνη και τον αντιπρόεδρο κ. Βαμβακάρη Ισίδωρο, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η βουλευτής Α’  Πειραιά της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.

Τα μέλη του Σωματείου εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στο παζάρι του Πειραιά και ζήτησαν τη στήριξη της βουλευτού. 

Η βουλευτής υπογράμμισε την ιστορικότητα και τη σημασία του παζαριού του Πειραιά, το οποίο λειτουργεί για περισσότερα από 80 χρόνια και τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί και στηριχθεί η λειτουργία του από τη δημοτική αρχή. Σημείωσε μάλιστα πως όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις στηρίζουν και διαφημίζουν τις υπαίθριες αγορές και αυτό οφείλουμε να κάνουμε και εμείς. 

Η Μαρία Ρεπούση δεσμεύθηκε να διερευνήσει σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή τη δυνατότητα διακανονισμού των οφειλωμένων δημοτικών τελών, καθώς και το ενδεχόμενο μεταφοράς του παζαριού σε άλλη τοποθεσία που θα διασφαλίζει την ανάπτυξη του παζαριού και θα διευκολύνει τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες του. 

 Πειραιάς, 03/12/2012