Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Πειραιάς    20- 12 - 2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ταχ.Δ/νση: Ακτή Ποσειδώνος 14-16
Ταχ. Κώδ:. 18531
Τηλέφ.: 213-20 73 723
FAX: 213-20 73 749
Πληροφορίες: Μαρία Σαλπά



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή και τον Περιφερειακό σύμβουλο Παναγιώτη Βουδούρη επισκέφθηκε σήμερα τα παιδιά του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας και με αφορμή τις γιορτινές μέρες έδωσε συμβολικά δώρα.
Απευθυνόμενος στα παιδιά και τους γονείς τους, είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η Περιφέρεια Αττικής αυτές τις μέρες της αγάπης και της αλληλεγγύης βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στα παιδιά  που έχουν περισσότερο την ανάγκη να νοιώσουν το χάδι και τη στοργή του πλησίον. Ανταποκρινόμενοι στο χρέος μας  και πιστοί στις δεσμεύσεις μας, στηρίζουμε με κάθε τρόπο και μέσο τα παιδιά της Σαλαμίνας που είναι και δικά μας παιδιά, και έναν άξιο σύλλογο που κάνει τα πάντα γι’ αυτά.

Μέσα από τη συνεργασία Περιφέρειας, Δήμου και συλλόγου, ο κοινός μας στόχος να έχουν επιτέλους τα παιδιά της Σαλαμίνας ένα σύγχρονο οικοτροφείο, μπορεί το 2013 να λάβει σάρκα και οστά και να  δικαιωθούν οι αγώνες δεκαετιών των γονέων που καθημερινά δοκιμάζονται σε μια εποχή που το κοινωνικό κράτος καταρρέει».