Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Διαβάζοντας την Ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού για το Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές σε αυτή την χώρα αναρωτιόμαστε μόνο το ΠΟΣΟ μας κοροϊδεύουν και όχι αν μας κοροϊδεύουν, διότι αυτό το θεωρούμε ως μοναδικό κανόνα της Δημόσιας Διοίκησης και γενικά των υπηρεσιών του Δημοσίου.

Περιηγούμενοι στο διαδίκτυο βρεθήκαμε στον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, και πιο συγκεκριμμένα στην σελίδα της ΚΣΤ! Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων:

Στην παράγραφο Β! με τίτλο "Αρχαιολογικά Μουσεία διαβάζουμε μέσα σε παρένθεση (Το μουσείο Κυθήρων υπό ανακατασκευήν.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

Παρακαλούμε την Κυρία Χρυσουλάκη Στέλλα προϊσταμένη της εν λόγω κρατικής υπηρεσίας να ρίξει μια προσεκτική ματιά στις παρακάτω, πρόσφατα ληφθείσες φωτογραφίες, και να μας υποδείξει τις εργασίες επισκευής που γίνονται.... 










Εάν πάλι δεν μπορεί να ..... διακρίνει .... κάποιες επισκευές {γιατί φυσικά και εμείς εκτός ερειπίων δεν διακρίνομε κάτι άλλο... ), τότε απλά ας βάλει και εκείνη ένα μεγάλο λουκέτο στο "μαγαζάκι της" και να στείλει και όλους τους υπηρετούντες υπαλλήλους σπίτια τους και να πάει και η ίδια στο δικό της διότι δεν υπάρχει αντικείμενο για να ασχολούνται. Με τα ερείπια που έχουν καταντήσει την Ελλάδα θα ασχοληθούν πια τα εγγόνια μας όταν εξοφλήσουν μέρος του χρέους που τάχουμε φορτώσει. 

Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο θα γλυτώσουμε τους μισθούς από κάποιους χαραμοφάηδες που απλά περιηγούνται και στολίζουν ιστοσελίδες με "παραμυθάκια της Χαλιμάς" και άλλες φαιδρές ιστορίες...
-----------------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης-Φωτογραφίες Τίνα Ταμβάκη
-----------------------------------------------------------