Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Αγιασμός και Εγκαίνια του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου "Παναγιώτης Σπυρίδωνος ιερέως Μάγειρος" στο Λιβάδι

Με εξαιρετική επιτυχία έγιναν το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιουλίου 2012, ο Αγιασμός και τα εγκαίνια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου Λιβαδίου "Παναγιώτης Σπυρίδωνος ιερέως Μάγειρος" στο χώρο του γηπέδου.
 

Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Σεραφείμ και τους ιερείς του νησιού, τη παρουσία του δωρητού του νεόυ γηπέδου κ. Παναγιώτη Μάγειρου και της οικογενείας του. Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Κυθήρων κ. Θ. Κουκούλης και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου καθώς και μεγάλο πλήθος κατοίκων.

Μετά το πέρας του Αγιασμού επηκολούθησαν ομιλίες επ' ευκαιρία των εγκαινίων και επίδοση αναμνηστικών. Ακολούθησαν τοπικοί χοροί με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Ποταμού και ποδοσφαιρκός αγώνας και τέλος δεξίωση στο χώρο του γηπέδου με όλους τους παρευρισκομένους.

Ένα μεγάλο έργο, που οραματίστηκε ο εφημέριος Λιβαδίου και  Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος και τo ενέκρινε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Παναγίας Κοντελετούς και η Ι. Μητρόπολη Κυθήρων, πήρε σάρκα και οστά με την τεράστια προσφορά του συμπατριώτη μας κ. Παναγιώτη Μάγειρου

Και όπως είπε και ο ίδιος στην ομιλία του:
"... διότι μόνο οι άξιοι, οι εργατικοί, οι υπομονετικοι, οι συνετοί, οι ηθικοί, οι δίκαιοι ... στο τέλος θα επιβιώσουνε... "

Εμείς απομένει μόνον να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και στο μεγάλο δωρητή αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν και συνετέλεσαν στην δημιουργία και την περάτωση ενός τόσο σημαντικού έργου για τη νησί μας και να ευχηθούμε ΟΛΟΙ ενωμένοι να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε πάρα πολλά ακόμα όμοια έργα και επιδιώξεις.


------------------------------------------------------------------------------------------
Κείμενο, επεξεργασία βίντεο Αντώνης Λαμπρινίδης - Φωτογραφίες βίντεο Τίνα Ταμβάκη
-------------------------------------------------------------------------------------------