Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του Βουλευτή Α! Πειραιά κ. Παναγιώτη Μελά

Ευχαριστώ πολύ, όλες και όλους τους ψηφοφόρους της Α’ Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων, που εμπιστεύτηκαν το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά, να σας ευχαριστήσω και προσωπικά, που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με στείλατε  για άλλη μια φορά στο Κοινοβούλιο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα υλοποιήσουμε στο ακέραιο ότι έχουμε υποσχεθεί στον Ελληνικό Λαό. Αγωνιζόμαστε για μια αντιμνημονιακή πολιτική, που θα μας αποδεσμεύσει από το Μνημόνιο, διότι μόνο έτσι θα δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό Λαό.

Είμαστε υπέρ της δημιουργίας Κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού, γιατί, πάνω από όλα βάζουμε τον Ελληνικό Λαό και δεν πρόκειται αυτή την πολιτική μας να την μεταβάλουμε, όπως έχουν κάνει άλλοι, για δικούς τους λόγους, για λόγους σκοπιμότητας.

Αγωνιζόμαστε για να απαλλάξουμε τον Ελληνικό Λαό από τα ασήκωτα βάρη, για να αποτιναχθεί το επαχθές χρέος, να διαγραφούν τα τοκογλυφικά επιτόκια, να σταματήσει το οριζόντιο κόψιμο των μισθών και των συντάξεων των μικρομεσαίων Ελλήνων και η επιβολή φόρων και χαρατσιών, που εξαθλιώνουν την μικρομεσαία Ελληνική Οικογένεια. 

Στόχος μας είναι  να τονωθεί η  οικονομία, να οδηγηθεί η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, να εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας, που όλο και λιγοστεύουν, για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων, για να δώσουμε ελπίδα και προοπτική  κυρίως στα νέα παιδιά.

Στις επερχόμενες εκλογές, είναι ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη να μας δυναμώσετε ακόμη περισσότερο, με την ψήφο σας, για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες όλων μας, για  να ανακόψουμε την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και  την καταρράκωση της εθνικής μας υπερηφάνειας.