Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Οι πρώτοι Δανοί με πτήση τσάρτερ στα Κύθηρα

Στο κρατικό αερολιμένα Κυθήρων έφθασε σήμερα Κυρικά 13-5-12, η πρώτη πτήση τσάρτερ με Δανούς τουρίστες.




Μια θερμή υποδοχή περίμενε τους επισκέπτες από την Πρόεδρο της Επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης Κυθήρων κ. Καλλιόπη Καρύδη μαζί με τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Κουκούλη, τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Πρωτοψάλτη και τον Δημοτικό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Λυκειάρχη κ. Δημήτρη Φατσέα.






Ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε για τους Δανούς επισκέπτες όταν αντιπροσωπεία μαθητών του Δημοτικού, Γυννασίου και Λυκείου τους υπεδέχθησαν με τοπικές ενδυμασίες και χόρεψαν τοπικούς χορούς υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Τζοβάρας Χατζοπούλου.




Τέλος οι Κυθήριοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η φιλοξενία είναι παράδοση στο νησί μας προσφέροντας ένα πλούσιο μπουφέ με γλυκίσματα και φατουράδα στο χώρο του αεροδρομίου.



Θερμά συγχαρητήρια για την ανάπτυξη αυτών των εξαίρετων πρωτοβουλιών που αποδεικνύουν ότι στην χώρα του Ξενίου Διός αλλά και στον τόπο της Αφροδίτης δεν κατοικούν επαίτες και τρακαδόροι που περιγράφουν περίτρανα τα λυσσασμένα ξένα μέσα ενημέρωσης, αλλά άνθρωποι τίμιοι εργατικοί και προπάντων φιλόξενοι που σέβονται και εκτιμούν όλους τους συνανθρώπους και εταίρους τους.





----------------------------------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης - Φωτογραφίες Foto Evita και Τίνα Ταμβάκη
----------------------------------------------------------------------------