Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Εκτός λειτουργίας το ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΟΠΥΥ - Επιστροφή στην χειρόγραφη συνταγογράφηση


 
Στην χειρόγραφη συνταγογράφηση έχουν επιστρέψει και πάλι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί καθώς εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το ηλεκτρονικό σύστημα.


Μάλιστα ο αρμόδιος φορέας ΗΔΙΚΑ ΑΕ με μήνυμά του ενημερώνει ότι οι γιατροί θα συνταγογραφούν και πάλι χειρόγραφα και αποδίδει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε τεχνικούς λόγους και διακόπτει προσωρινά το πολυδιαφημιζόμενο σύστημα e-συνταγογράφηση.

Η ανακοίνωση:
"Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν από την ανεπαρκή υποστήριξη του συστήματος της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης από τον ανάδοχο του έργου, η Διοίκηση της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης μέχρι και την Κυριακή 13/5/2012.

Η διαδικασία συνταγογράφησης θα γίνεται χειρόγραφα μέχρι και την Κυριακή 13/5/2012. Η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία την Δευτέρα 14/5/2012.

Ζητάμε συγνώμη από τους χρήστες του συστήματος και τους ασφαλισμένους για την προσωρινή ταλαιπωρία που οφείλεται σε αδυναμία του αναδόχου να υποστηρίξει την εφαρμογή".
----------------------------
Πηγή: ΑΜΠΕ----------------------------