Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Μια ξεχωριστή βραδιά οργάνωσε το Ωδείο "Αναγέννηση" στα Κύθηρα τη Νέα Τετάρτη το απόγευμα, στην αίθουσα του Κυθ. Συνδέσμου στη Χώρα. 





Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Μάνο Χατζηδάκη και πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του visit Kythera και του Τσιρίγο FM.

Η αίθουσα γέμισε από νωρίς με κόσμο που αψήφισε τον άσχημο καιρό με τα 10 μποφώρ και ήρθε να καμαρώσει τα Τσιριγωτόπουλα, που αποδείχτηκε ότι έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες και επιδόσεις, όταν έχουν την κατάλληλη καθοδήγηση.




     
Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Κυθήρων με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Κ.Ι.Π.Α. κ. Γιώργος Κασιμάτης και εκπρόσωποι των Κυθ. Σωματείων της Αθήνας.
        
Η αίθουσα του Κ.Σ.πλημμύρισε από τις υπέροχες μελωδίες του αλησμόνητου συνθέτη, που τόσο ωραία ερμήνευσαν οι φωνές των παιδιών αλλά και των μεγάλων που στελεχώνουν τις χορωδίες του Ωδείου.


        
Τελικά οι διοργανωτές της εκδήλωσης κατάφεραν, εφ' ενός εμάς τους μεγάλους να μας γυρίσουν νοσταλγικά μερικές δεκαετίες πίσω, αφ' ετέρου να διδάξουν τους νέους τους θησαυρούς της Ελληνικής μουσικής.
--------------------------------------
Βασίλης Σταύρου Ιερέως Χάρος
--------------------------------------






 ------------------------------------------------------
Φωτογραφίες Ανδρέας Λουράντος Κονταράτος
-------------------------------------------------------