Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η ΠΝΟ αποφάσισε να γίνει η απεργία τη Μ.Τρίτη και Μ.Τέταρτη

Έμφραγμα προκαλεί η απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να πραγματοποιηθεί κανονικά η 48ωρη τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ που τελείωσε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι , τα ναυτεργατικά σωματεία δια βοής αποφάσισαν αν μην ανατρέψουν την απόφασή τους.

Οι ναυτεργάτες είπαν ότι δεν προστέθηκε κάτι καινούργιο στη συνάντηση που είχαν με την Άννα Διαμαντοπούλοιυ, τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Γιώργο Κουτρουμάνη.

Ο γ.γ της ΠΝΟ Ιωάννης Χαλάς δήλωσε ότι «εξετάστηκαν οι αντιπροτάσεις της κυβέρνησης και χωρίς να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα αποφασίσαμε να γίνει η 48ωρη. Όσα μας είπαν χθες οι υπουργοί δεν μας ικανοποίησαν».

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού δήλωσε στο protothema.gr : « Η Εκτελεστική Επιτροπή επαναβεβαίωσε τις αποφάσεις της προχωράει στην οργάνωση της απεργίας με αποφασιστικό τρόπο με παοτσολή κλιμακίων.»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικής Ναυτιλίας, Αντώνης Νταλακογιώργος τόνισε ότι το θέμα δεν τέθηκε σε ψηφοφορία αφού οι ναυτεργάτες δεν ικανοποιήθηκαν από τις απαντήσεις τις κυβέρνησης.
-----------------------------------------------
Πηγή: protothema.gr-Μηνάς Τσαμόπουλος
-----------------------------------------------