Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Υπάρχουν και Αυτά τα Κύθηρα...!!!

Κάποιες φορές η καθημερινότητα μας φέρνει πολύ μακρυά από αυτό που μπορεί ο καθένας από εμάς να επιτύχει. 

Όταν όμως υπάρχει μέσα στο άνθρωπο το μεράκι και υπάρχει και η αγάπη για την ζωή και την φύση τότε μπορεί να επιτύχει πολλά και να δημιουργήσει πολλά αξόλογα πράγματα.

Σε μια γωνιά στα Πιτσινιάνικα των Κυθήρων ο κ. Ι.Μ. Καλλίγερος (Μελισοκόμος) με πολύ κέφι και μεράκι δημιούργησε ένα μικρό παραδεισένιο θερμοκήπιο όπου μεγαλώνουν και στολίζουν την όραση μας πολλές δεκάδες πανέμορφες ορχιδέες.


Όπως δε αναφέρει ο ίδιος:

"Από χόμπι ξεκίνησα και τώρα έχω μια μεγάλη συλλογή με Ορχιδέες στα Πιτσινιάνικα και θα ήθελα ο κόσμος να γνωρίσει αυτό το υπέροχο λουλούδι που με τόσο κόπο και μεράκι καλλιεργώ.

Το θερμοκήπιό μου είναι ερασιτεχνικό βέβαια αλλά έχω καταφέρει να δημιουργήσω αρκετές γλάστρες που είναι πανέμορφες και είμαι διαθέσιμος σε οποιονδήποτε θελήσει να το επισκεφτεί και να γνωρίσει μερικά πράγματα γι αυτό το σπάνιο λουλούδι."


Είναι πράγματι μια εξαιρετική προσπάθεια που αξίζει την προσοχή όλων μας, ελπίζοντας ότι το παράδειγμα του θα ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας.



Για όσους ενδιαφερθούν να γνωρίσουν από κοντά το θερμοκήπιο του κ. Καλλίγερου το τηλέφωνο του είναι 2736031579

Η σελίδα μας του εύχεται καλό κουράγιο και καλή συνέχεια στην όμορφη αυτή ενασχόληση γιατί τα λουλούδια σημαίνουν ζωή και χαρά αλλά το σημαντικώτερο για την εποχή μας σημαίνουν ελπίδα.
---------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
---------------------------------